Endelig litt omsorg og pleie igjen .

God mandag alle sammen!

Har dere tatt tak på uken? Jeg har kommet meg igjennom kundemail og gjort klart to reklame innlegg og itillegg besvart masse annet som tok tid. Før verden stod opp startet jeg faktisk dagen idag med å se filmen «Bølgen» før fuglene hadde stått opp. Det er jo så mye skriv og snakk om fjellet «veslemannen» som det nå skjer mye med om dagen så jeg måtte bare se den! Nå er de jo i gang med innspillingen av skjelvet og allerede NÅ gleder jeg meg til å se den… Noe sier meg at jeg håper noe slik aldri må oppleves, fy så grusomt.

Jeg er faktisk forran timeplanen idag, en følelse jeg ikke har hatt på evigheter.  Endelig ser det ut som bloggen kan få litt omsorg og pleie og at jeg har kommet meg inn på en bane nå som vil gjøre alt 100 ganger lettere.

Jeg skal snart avsted å hente den lille tuppa mi, bare lukten av henne og den varme latteren savner jeg så jeg kan bli helt kvalm. Lila er jo ennå så liten, selv om hun begynner å bli større. Nå kommer personligheten mer og mer frem og det er så moro å se, jeg har jo nesten glemt hvordan det er å ha en ett åring. Olíver og Mathilde skal jeg endelig få hjem også, herremin de får liksom aldri vokse ut av armene mine. Jeg holder så hardt i dem at det nesten kan grense til «for mye» , men jeg tror jeg er en mamma som ikke klarer å la barna vokse ut av hendene mine… Jeg blir bedre og bedre, men de vokser jo så fort. Likevel, de må få vinger og de må kunne «fly» og det å kutte navlestrengen er litt tøffere sagt enn gjort.

Ellers, vel dagen er godt i gang og jeg skal snart fylle opp kjøleskapet, ordne klar middag , få ajour en maskin med tøy,samt få tatt oppvasken før jeg får hjem alle småtrolla mine <3  Også gleder jeg mer masse til den gode mannen min kommer hjem fra jobb igjen , idag er en sånn dag hvor jeg merker jeg savner alle – fryktelig fryktelig mye. 

Nyt dagen til det fulle alle vakre, vi sees etterpå!

Leave a Comment