Et «cozy» søskenrom.

Innlegget inneholder Reklame-lenker.

Fredag og min nye tilværelse er en realitet, jeg jobber fremover på med helt sykt kule prosjekter og jeg smiler bredere enn jeg før har gjort. Jeg har prøvd å pushe meg selv, men i påvente av annet har jeg nesten bare satt pause på alt. Endelig er ting klart for meg og klart for det nye.. Jeg besluttet tidligere i år og ikke dele så mye lenger, men nå må jeg dele, det blir en del av reisen videre i vårt liv.

Jeg startet med å sette «pause» på boligsalget, og det fører jo til at -JA – vi blir. I hvertfall en stund til, og det er så DEILIG. Boligsalget gikk som alle rundt så, – skikkelig inn på meg. Jeg har solgt før, men aldri før har det gjort direkte vondt. Jeg ble fysisk og psykisk uvel av det hele, og jeg følte at jeg prøvde å gjøre de rundt meg fornøyde med å selge for å få mer plass. Jeg kan legge alt på en vektskål og det vil være positive og negative ting ved alt, men jeg føler dette hjemmet ikke er klart for at jeg skal kvitte meg med det. Jeg er like glad i Kim selv om vi bor her. Jeg er ikke der i livet hvor jeg vil kjøpe noe dyrt og STORT. Bare å ha et hus med mange mill i gjeld skremte livet av meg, og jeg vet at det sekundet dette hadde vært solgt ville jeg falt sammen i sorg! Dette huset er så «meg» , det er så elsket og jeg er så stolt av hjemmet mitt, til tross for størrelsen og at det er et rekkehus. Der det er hjerterom, er det ALLTID plass, og i dette huset er det hjerterom til alle. Ungene deler rom, men jeg har besluttet å påkoste boligen, bygge på boden og få et fjerde soverom. Frem til det er gjennomført deler Olíver og Mathilde rom.

Jeg har valgt å holde rommet i en «cozy» stil, hvor det skal være rom for de begge, men også for dem sammen. Det skal være koselig å ha med venner hjem, og det skal være hyggelig for dem begge å tilbringe tid på rommet.

Rommet er delt i to soner, men også innredet slik at de kan se på film, spille, og dette kan de gjøre hver for seg uten at den andre blir berørt. Olíver har sin tv, men sin skjenk, innerst, Mathilde har dette ytterst siden jeg innredet halve skapet hennes ved å sette inn dukkehuset og hang hennes tv på veggen der.

Jeg skal få opp en flott løsning der det skule vært en dør mellom rommene, men dette er ikke ferdig ennå.

Jeg har innredet med farger som passer sammen, og stilen er lett å holde ryddig.

Puter og pledd fra Millemoishop. De rosa putene finner dere HER , HER & HER. 

Barna elsker løsningen, til tross for at de nå deler rom. Hadde ikke «garderobe» rommet vært en del av løsningen, hadde de ei heller delt rom.

Ved å lage denne løsningen fikk alle barna «sin» plass. Lila og Vanessa har også mye leker, og de fortjener så mye å få et rom de også. Det skal så klart bli stort å få et rom til nede med tiden, men inntil det er et faktum føler jeg at dette er den beste løsningen for vårt liv – nå som vi bor her.

Jeg synes personlig rommet til Olíver og Mathilde ble RÅ kult og gleder meg til å vise dere mer!

Nyt fredagen så langt, så sees vi mer!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment