Et hjem før og etter. DEL II

Happy tirsdag ! 

Hvordan har deres dag vært så langt? Igår lovet jeg dere litt mer bilder og først ut idag er toppetasjen. Dette huset har vært et eventyr, en sann glede fra dag en til nå. Jeg er så glad jeg kjøpte et hus som måtte  bli gjenskapt, for jeg vet med sikkerhet at jeg ellers aldri hadde fått et «ferdig» hus slik jeg hadde ønsket.

Jeg lyver ikke når jeg sier at stort sett ALT er gjort om, og resultatet er blitt så mye bedre enn jeg hadde håpet på.

Gangen før: 

Idag fremstår gangen som noe helt annet. En garderobe er satt opp i gangen for at alle skal få hver sin garderobe. Veggene er malt i fargen Blek sand, taket er malt 5 ganger, nytt listverk er satt opp og gulvet er byttet ut. Itillegg er alle dører malt og håndtak skiftet ut. Ønsket er å bytte dørene med tiden,men enn så lenge er det ikke en prioritert.

I andre etasje har vi 3,5 soverom, et toalett og et bad.

Badet før: 

Badet idag: 

Vi venter nye skap på veggen inne på badet( der hyllen er), de samme skal også gå fra benk og opp til taket over vaskemaskinene.

På badet har vi lagt fliser, nye vegger, lister, vask og speil og dusj . Benk er satt over vaskemaskinene og mer kontakter og strøm er lagt til badet.

Toalettet før: 

Toalettet nå: 

Her har jeg kun malt, men nye fliser (slike som på badet) skal legges så snart våren er her og listene langs gulvet skal legges.

Rommet til Mathilde før: 

Her måtte alt gjøres, gulv, vegger,lister,tak , garderobe – alt ble nytt.  Alle rom i huset hadde et tydelig preg av at svært lite var gjort siden tidlig 80.tallet.

Rommet til Mathilde idag:

Hva kan jeg si? Mathilde elsker rommet sitt, det er et sted hun virkelig tilbringer MASSE tid med og uten venner!

Rommet til Olíver før: 

Dette hadde vi mye moro med, nettopp fordi teppet var så «skrikende» . Teppet ble byttet, vegger tapetsert og malt, gulv malt og ny garderobe satt opp.

Rommet til Olíver idag: 

Olíver har tydelig blitt større,  og det beviser rommet hans også. Han har bøker, tegnesaker , tv og ps4. Det er hva det går i, og han har hver uke han er hos oss med kompiser hjem. Jeg er veldig glad de eldste barna elsker rommene så mye som de gjør, det har vi også fått bevist.

Rommet til Lila før: 

Før var rommet hennes en gjennomgående garderobe. Idag er det gjort om til et lite minirom som vi må igjennom for å komme til vårt rom. Planen er at Lila og Vanessa skal dele rommet vårt og det minste når vi får bygd på nede. Inntil det har vi det slik.

Lila sitt rom idag: 

(loftet har luke opp fra Lila sitt rom) 

Rommet vårt før: 

Rommet vårt idag:

Idag er vegger malt, taket er malt, lister byttet ut og gulvet er byttet.

Planene for huset er mange og vi gleder oss masse til vi skal gjennomføre de litt etter litt. Enn så lenge er jeg evig takknemlig for at nettopp dette er vårt hjem, for vi stortrives!

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment