Et lite avbrekk.

God lillelørdag kjære lesere! Her sitter jeg å nyter en varm kopp te før jeg skal ta en liten snusetur rundt på området her å titte litt. Idag tok vi turen til Geilo, nærmere bestemt Vestlia Resort. Her skal vi nyte et par dager med ro, jobb, avslapping, spa og Norsk natur på sitt beste! Helt uten barn, og kun med et fokus- ro i sjelen. Det er noe helt eget å trekke seg litt tilbake noen ganger, få litt nye inntrykk, gå turer i nye terreng og finne en indre ro man ofte fjerner seg fra i hverdagen. Jeg vet ikke med deg, men jeg går stort sett på autopilot, så det er aldri feil å få litt «egentid».

Vi har sjekket inn i en kjempe koselig suite – med egen ballkong og utsikt inn i mot fjellheimen.

Det å skulle få en natt uten en liten gullklump mellom oss skal nesten bli rart, stort sett sover vi gjerne tre og fire i sengen vår.  Haha… Samsoving er vi blitt gode på,  noe forteller meg likevel at jeg vil nyte GOD plass i sengen uten å få en finger i øret og en fot i ryggen ila natten.

Kamera er med, og det håper jeg dere er også! Vi skrives igjen – hotellet er en drøm  (spesielt for oss interiørglade) og det skal jeg nyte!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment