Et must for å pleie huden i vinterkulden!

Reklame// Maybeauty

Da har den berømte vinterkulden kommet tilbake, og for meg som i tillegg sliter med huden i forbindelse med graviditeten er produktene fra Maybeauty et must.

Har du hørt om The incredible pore mask fra MayBeauty ? Dette er rett og slett en ansikts maske som suger ut talg og fett, rengjører porene, lukker porene og gjør de mindre og den får huden din finere og renere.

Jeg sliter som nevnt med dårlig hud, og stygge store porer, nå har jeg i en liten periode prøvd pore masken til MayBeauty og siden har huden blitt mye bedre. Huden føles ikke bare mykere og finere, men den har gått fra å være blass til å bli gylden og babymyk.

Pore masken kommer i en liten beholder og er enkel å påføre nettopp fordi den er myk å jobbe med på huden. Masken lukter kjempe godt, akkurat slik det gjør på deilige SPA salonger. Masken inneholder naturlige ingredienser og ingen av produktene til MayBeauty er testet på dyr og masken er helt trygg å bruke!

Jeg påfører masken ved å legge et jevnt og passe tykt lag rundt i det området huden min trenger det mest.

Spesielt rundt nesen og i pannen synes jeg det er ekstra godt å påføre masken, det er her jeg har slitt mest med porene mine.

Pore masken er myk og god å påføre, og du merker så fort du starte påføringen at den griper tak og begynner å jobbe med huden umiddelbart.

Masken skal sitte på i 15- 30 minutter fra du har påført den. Jeg velger å la den være på i 30 minutter,  og etter 20/25 minutter føles huden helt stiv. Det gjør ikke vondt å ha masken på, det nærmest kiler litt når den begynner å stivne til.

Slik ser masken ut på huden etter 30 minutter. Som dere ser har den jobbet godt med huden og trekket seg helt inn i alle porer.

For å vaske av masken anbefaler jeg deg å bruke en klut og lunket vann. Masken preller da enkelt av og du merket umiddelbart at huden har blitt behandlet.

Etter at du har vasket av masken merker du gjerne en rask endring, huden puster på en helt annen måte og du føler du har fått en helt ny hud.

På bildet under ser du enkelt hvor masken har jobbet hardest med huden min, men også her kan du se at huden har fått en blank og gylden frisk glød.

-Har du også lyst til å prøve Pore masken fra May Beauty? Jeg har fått lov til å gi dere 3 «The incredible face maske» og «3 The incredible Face gel» til en verdi av 249,- når dere handler Pore maske eller et annet valgfritt produkt fra May Beauty.

Disse tre ansiktsproduktene jobber sammen for en ren hud, fri fra død hud og sorte prikker. The Incredible Face maske er en sort peel-off maske som fjerner sorte prikker og død hud på minutter! Man påfør masken og lar den tørke ca 30 min, deretter drar man av masken. Man kan se hva masken dratt med seg i masken og ansiktet føles mykt. Face gel er en ansiktsrens som rydder vekk døde hudceller, se hvordan huden din vil bli fri fra urenheter på kun noen sekunder. Gelen masseres inn i huden til man ser de døde hudcellene rulle av. Den etterlater huden stram og veldig glatt.

Benytt deg av gavekoden Villaporemaske og unn deg en herlig treat eller en fantastisk julegave til en du er glad i. Gavekoden er kun for en begrenset periode, så vær rask og bestill The incredible Pore maske HER!

Ha en nydelig dag og god shopping!

Leave a Comment