Et must have.

Reklame // napnest.no

God kveld kjære lesere!

Her kom vi litt seint hjem etter en aldri så liten «flytur» med litt ulike gjøremål. Lila og Victor har begge vært verdens snilleste og det var ei stk VELDIG fornøyd frøken som fikk ny Anna og Elsa kjole. Jeg kan ikke si jeg ELSKER tøyet med disse Disney figurene på, men Lila digger det og det er tross alt det viktigste for meg. Nå ligger lillegutt å sover- nystelt og mett i baby nestet sitt og Lila har fått ha litt ekstra tid med meg idag siden hun reiser til H i morgen…

Når vi først er inne på baby og babynestet – mange har lurt på babynestet  jeg delte noen bilder på når jeg var gravid og ikke hadde tatt det ibruk ennå.. Vel, nå bruker Victor det hver eneste dag og han elsker det skikkelig. Jeg har han liggende i nestet i sofaen, i sengen, med meg på tur og ellers der vi skulle trenge å bruke det! Det er enkelt å vaske rent og i tillegg synes jeg det er skikkelig lekkert!  Jeg husker ennå den følelsen når jeg kom hjem fra sykehuset og la babyen min i neset for første gang –  den følelsen av å ta i bruk det jeg så lenge hadde gått å sett for meg han liggende i var så stort!

Babynestet var riktignok en gave til lillegutt og han har virkelig brukt det hver dag siden. Babynestene er laget i samarbeid med Fair&Square, og er etisk produsert i økologisk bomull eller lin. Mitt er i nydelig lin på utsiden og økologisk bomull på innsiden.

Babynestet er fra nettbutikken napnest.no og bruker du koden Villapaprika25 får du 25 % på kjøp av babynestet eller smukkesnor.  

Se så fin smukkesnoren er, den finnes HER. 

Det vakre babynestet jeg har til Victor finner du HER. 

Før jeg fikk Lila viste jeg faktisk ikke hva et babynest var, men siden jeg fikk mitt første til henne må jeg virkelig si at det er noe av det beste som lages til de små babisene våre. De ligger lunt og trykt i sin egen lille «bærbare» seng og man kan ha det med overalt! Victor roer seg alltid når han legges ned i sitt, lukten hans og lunheten er nok hva som roer nettopp han der ha ligger å drømmer om elefanter og såpebobler!

Leave a Comment