Et nytt kapittel.

I annonsesamarbeid med Nestlé barnemat. 

5 måneder og vipps er tiden for nye smaker der, den lille flaskegutten min har nå også blitt glad i grøt! Tenk hvor fort tiden fra o-5 måneder har gått! Personlig synes jeg det har vært helt annerledes med Victor, enn med de andre- kanskje fordi han er min siste lille baby så jeg har ønsket å tviholde på babytiden. Misforstå meg rett, han er ennå baby, men den lille babyen min ble plutselig en liten gutt. Pga valget om å jobbe uten å ta meg ut 100 % permisjon var et ønske for meg valgt vi å gå kun over på nan og flaske- et valg vi IKKE har angret på siden veien har vært veldig enkel og Victor kjempe fornøyd! Grø har vært like spennende og det å babygrøt er nå et par faste måltider i døgnet!

Nestlé min Havregrøt Mild fra 4 måneder er en fullkorngrøt med havre basert på melk, denne grøten inneholder 35% fullkorn fra havre.

Grøten fra 6 måneder står klar for lillegull. Per idag elsker begge de minste barna her i huset grøt, og jeg synes det er både trygt og godt at grøten blir spist uten problemer – da VET jeg at de får i seg næringsstoffer kroppen har godt av.

Når det er på tide å gi barnet grøt for første gang, er det alltid veldig viktig å prøve seg frem. Her har vi prøvd både banan og ren havre, hvor sistnevnte ble favoritten så langt. Nestle sin milde havregrøt har en glatt konsistens samt et lavt nivå av fiber og gluten, som er tilpasset små og uvante mager. Når barnet etter hvert har vent seg til den nye kosten, kan du prøve å øke porsjonen og blande inn litt fruktpuré eller revet frukt – nam nam.
Grøten kommer i en 270g forpakning  som gir omtrent 9 porsjoner ferdig grøt til barnet ditt.

-Grøten er selvsagt usaltet, usukret og beriket med de vitaminene og mineralene som barn trenger.
Naturlig sødme kommer fra kornene og melken, som er barnetilpasset og dermed har et lavere innhold av proteiner. Grøten inneholder bare solsikke- og rapsolje!

Det å starte på et nytt kapittel som inkluderte barnegrøt gikk som en lek, vipps er Victor 6 måneder og enda noe nytt kapittel skal startes på!  Her gjelder det å ta vare på de neste to månedene !

Vil du lese mer om Nestle sin barnemat klikk HER ! 

Leave a Comment