Et paradis for alle.

En bortgjemt perle, ikke mer enn 3 timer fra Norge,- Bulgaria!

Den første dagen vår har virkelig gått fort, men så er det jo det tiden gjør i godt lag også.  Som jeg nevnte i tidligere ligger vi en time foran dere hjemme her nede. Vi stod opp klokken 07:00 norsk tid og startet å jobbe! Vi hadde lyst til å ha de beste timene fri midt på dagen og jaggu fikk vi det også. Nå er et par nye prosjekter klare for å deles og jeg gleder meg skikkelig.

Obzor er byen som ligger kun 2 minutter i taxi unna denne leiligheten, og plassen kan virkelig anbefales!  Ingen annen plass jeg noen gang før har vært på slår strendene eller plassen et sekund. Strendene er fantastiske, roen magisk og prisene latterlige. Vi betalte ikke mer enn 290 Norske kroner på en hel dag med drinker, øl, lunsj, snacks og solsenger… Andre plasser kunne man enkelt betalt store dommer på samme livsstil, men ikke her.

Bulgaria er noe jeg har sett noen grynte på nesen for, og helt ærlig lot jeg det smitte over på meg før jeg selv hadde opplevd plassen. Per idag klarer jeg absolutt ikke forstå hva folk har gryntet på nesen for, for det er absolutt ikke noe galt med landet eller plassen. Stikk motsatt- det er billig, men hvem vil ikke leve det gode liv og uten betale for mye for det?  Maten er nydelig, strendene – vel dere kan la bildene tale for seg.. Vi har ligget i Obzor, og det er en liten plass…. Jeg kan igjen konkludere med at dette er landet, plassen og ferieparadiset for alle som elsker hvite laken på solsengene, mat med god smak og paraplydrinker som koster mindre enn en brus på Narvesen hjemme.

Paradis. <3

Ikveld skal vi ut å nyte et bedre måltid, se litt mer av byen og plassen! Jeg skal såklart dele alt dere kunne tenke dere på denne turen…..

Vi sees! Nå skal jeg få meg en dusj— sololjen har gjort meg heeeeelt seig. Hihi….

Leave a Comment