Et steg nærmere.

God 2.påskedag, hatt en fin påske? 

Vi kom hjem igår, og siden har vi bare slappet av og tatt ting helt med ro. Egentlig skulle jeg satt kursen inn mot ytre enebakk idag, men det måtte jeg skrinlegge pga min grusomme hodepine…. Igår slo en intens hodepine til som lyn fra klar himmel og idag har jeg bare gått rundt å vært litt svimmel. Utrolig kjedelig….

Uansett.. Imorgen starte den «normale» ukedag igjen og jeg skal få pumpet ut masse spennende her inne igjen.. Lila har vært syk i 1.5 uke og kviknet ikke skikkelig til før på langfredag, noe som såklart har preget mine dager.

Våren har kommet og det har jeg «feiret» ved å kaste alle grusomme brune -vissene planter, erstattet med nytt.

Vi har store planer for uteplassen, den er litt «treg» og «spinkel» slik den er nå, men bare vent…. Lar planene seg gjennomføre ( noe vi vet de gjør) vil det bli så sinnsykt fint her….

Her hjemme begynte jeg å ordne litt smått før påsken, men måtte sette alt på stopp med sykdom og ferie… Gjett hva, jeg har faktisk laget meg en liten arbeidsplass, fylt på med litt tyngre pynt, nye blomster osv… Ja, generelt.. Etter at de nye møblene kom på plass har jeg måttet «bo» meg litt inn.. Men sånn er det vel for alle? En ting er ihvertfall helt sikkert- jeg ELSKER de nye møblene!

Nå skal jeg prøve å få i meg en deilig hamburger, og kose meg med verdens morsomste serie… Jeg tenkte å tipse om noen gode serier litt seinere idag…

Vi sees! 

Leave a Comment