Et vellykket selskap!

God kveld, endelig! Er det lov å si det ? Idag har vært en relativt laaaang dag, for jeg har vær på farten siden jeg stod opp i dag morges. Vi har idag feiret Lila, som for 1,5 uke siden fylte 3 år ! Tenk dere det, 3 år ! Jeg blir en smuuuule sentimental oppi alt, for hun er så god, så snill og helhjertet i alt hun foretar seg. Jeg er så takknemlig for at hun er min vesle lille datter og for at vi har så mye fint foran oss som vi skal oppleve sammen i tiden fremover.

Lila ønsket seg en rosa bursdag med masse godis og søtsaker og nettopp det fikk hun. Det var hotdogs og chips til middag og søtsaker i fleeeng! Idag har familien og venner vært samlet hjemme hos oss, til Lila sin store glede!

Små søte detaljer!

Stolene og donuts tavlen har jeg leid hos @Jeahas ( instagram navn), ingen spons, bare et velment svar til alle som lurer.

( teksten sto på tavlen fra før, men jeg satt på navnet til Lila slik at hun så navnet sitt ! Hun er nemlig veldig opptatt av sitt eget navn, og da var det stort å se det på tavlen med donuts.

Sang og dans for verdens treåring måtte til <3 

En storfornøyd jente med en vellykket bursdagsfeiring!

Nå skal jeg finne go´plassen i sofakroken ! Jeg håper dagen deres har vært fin!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment