Eventyret fortsetter.

God lørdag! Nå har vi nettopp kommet tilbake til hytten vår, etter en FANTASTISK dag i Geiranger. Planen var egentlig å gå Besseggen idag, men siden vi var litt seine til fergen ( dårlig planlegging) måtte vi utsette turen til imorgen tidlig. Ungene jublet jo, for de fikk brått oppleve Geiranger også på turen. Vi hadde planer om å reise mot Hunderfossen imorgen, dersom Besseggen hadde blitt gått idag, men når vi snudde om på planene var ungene ikke vonde å be-tvert om! To STORE glis!

Som nevnt bor vi i Lom, en plass vi har forelsket oss i og som er super med barn! Herifra til Geiranger er det ca 1.5 time, og turen ditt er helt fantastisk – naturen er et eventyr.

Jeg har aldri før sett to så gira barn som har knipset bilder, snakket over hverandre i engasjement +++ for å se natur. Det varmet meg langt inn i hjerteroten, for de er så takknemlige og glade over denne turen.

Her kommer et lite bildedryss fra dagen vår så langt.

I Geiranger viste vi alle at det var meldt overskyet og regn, men vi tok sjansen! Og gjett hva! Vi hadde hellet med oss, for det klarnet bittelitt opp når vi kom og regnet startet ikke før vi skulle reise tilbake!*smiler*

Før nedfarten starter til Geiranger finnes Europas høyeste utkikkspost som man kan kjøre bilen heeeelt opp! Nemlig Dalsnibba, og har du ikke vært her, vel så burde du dra hit!

Som dere ser lettet det litt, solen tittet frem mellom skyene, og midt der nede ser dere Geiranger!

Størst av alt er kjærligheten…….

…….Og best av alt er barna.<3

Barna og vi ble stående å nyte utsikten, den er så mektig og vakker!

Fra Dalsnibba gikk turen ned til Geiranger. Her spiste vi is, tittet litt rundt og koset oss!

Regnet kom plutselig og vi satt snuten tilbake mot Lom! Her koser vi oss, hoppet på trampoliner og skal snart finne oss noe mat!

Jeg håper deres dag har vært like fin som vår!

Leave a Comment