Familietid med mine…

God påske alle sammen, vi har kommet frem på hytten og har nettopp kommet inn etter å ha lekt ute med barna, samt pilket etter fisk… En fisk hadde bitt på agnet også, og det var jo stor stas!

Vi har det så fint her, en egen ro har inntatt kropp og sjel, og vi har bare tenkt til å kose oss her hele påsken.

Lila er ennå litt «hanglete», men hun kommer seg litt etter litt. Legen fastslo at det ikke var verken virus eller betennelse på henne,og alt hørtes bra ut og alle prøver var fine… Det tar sikkert bare litt tid å bli frisk igjen, å være liten og syk er ikke bare – bare…. Mammajente som hun er blir det såklart ekstreme mengder med kos, så hun vet å utnytte situasjonen….

Mathilde synes det var litt trist å se Kim knekke nakken på fisken, jeg klarte ikke se på. Haha…. Jeg synes det er vemmelig å drepe en flue, så jeg skal ikke skryte på meg at det var noe jeg kunne gjort selv.

Olíver stolt av fangsten…

Isen var over en halv meter tykk, så det var løyper fra øy til øy. Imorgen skal vi gå til en av de små øyene og grille pølser tenker vi.

Lila min, herreminhatt så stor hun har blitt den siste tiden.

Vanessa synes det var kulest å ake, noe jeg kan forstå kjempe godt… De eldste dro jo henne rundt uansett hvor hun peket..

Tante Rikke og Vanessa.

Ikveld skal svigermor , svigerfar,Kim og jeg se påskekrim, spise godt og bare kose oss…

Svigermor har pyntet skikkelig til påske, se så søtt…

Jeg håper dere nyter påsken…. Jeg skal dele noen fine påskebilder fra hytta imorgen tenkte jeg, hytta er nemlig superkos og kjempe fin<3

Leave a Comment