Familietid på hytten.

God lørdag godtfolk! Vi kom oss sakte, men sikkert frem til hytten igår, men vi ekstremt dårlig føre så vi brukte nesten 5 timer! Altså, det MÅ ha vært rekord! Vi har så å si aldri brukt mer enn 3,5 time, men igår gikk det ikke radig. Vi var vel fremme rett før klokken var 21:00, men herremin så koselig vi fikk det når vi kom frem. Vi tente i peisen, satt på siste del med «the voice» og spiste ost og kjeks. Formen min har ikke vært den beste, men men- den kommer seg!

Vi tok oss en liten tur til Arendal når vi først var på denne siden idag. Jeg simpelthen ELSKER den byen, så kos og vakker – selv på denne tiden av året.

Timene etter vi kom tilbake på hytten har vi bare brukt til kos. Svigers kom opp idag også og det var ekstremt koselig. Alltid like hyggelig å se dem igjen, det går jo alltid litt tid mellom hver gang pga avstanden. Så godt å ha en dag sammen igjen.

Også har vi fisket, men dessverre ble det ikke napp. Det beste nappet har jeg jo fått allerede, nemlig mannen i mitt liv.

Det er så avslappende og deilig å være her oppe igjen, stille og rolig… Det å ha litt kvalitetstid alene uten små barn er litt godt innimellom det også.

Jeg håper dere har en deilig lørdag- vi sees mer senere!

Leave a Comment