Flere tusen fattigere..

Torsdag og kontordag! 

Regn, dårlig vær og flere titalls tusen fattigere. Jeg føler meg «rik» og fattig på en og samme gang her jeg sitter og det er overraskende nok en god følelse. Jeg skulle selvfølgelig ønske at jeg var utømmelig, men en dag gir all denne jobben og satsingen resultater. Jeg har fått sikkelig blod på tann og har mål jeg ikke gir meg før jeg når, samt at jeg skal kose meg på veien dit. Jeg tror at når noe ligger hjertet nært går ting av seg selv, og jeg har fått større glede over jobben jeg gjør enn noen gang. Litt sånn mestringsfølelse av å være selvstendig. Det å satse 100 %på bloggen er det beste jeg noen gang kunne gjort, jeg er så fylt til raden med inspirasjon. Nå er MVA sendt inn, og bilaget for forrige periode på stell! Hipp hipp hurra!

Ellers har jeg to morsomme veiledninger til denne uke, og jeg skal avsted å style et hjem jeg skal vise dere til uken! Åh, det skal virkelig bli moro! Jeg er så glad jeg har så mange som synes det er stas, og som vil at jeg skal bruke hjemmet deres til inspirasjon for andre her inne. Gled dere, virkelig!

Jeg er mindre kvalm for hver dag som går, til tross for at jeg ennå er langt fra «normal» i formen. Denne magen skal nemlig bli med på litt av hvert, for jeg NEKTER å legge meg på et mørkt rom å synes synd på meg selv igjen. Uff, det er nesten flaut å si det, for jeg har vært skikkelig «nede» i de ukene med kvalme. Jeg har bare vært negativ og tenkt «stakkars» meg. Uff, og uff.. Det å se verden gå sin gang, og føle at man står fast er absolutt ingen god følelse. Hipp hurra for stigende form!

Dagen deres håper jeg har vært kanon, her gjenstår et par timer til med papirjobb før arbeidsdagen kan avsluttes!  Mathilde og Kim har bestemt at pannekaker står på middagsmenyen idag, noe jeg tror både Olíver og Lila vil juble høyt for når de kommer hjem!

 

Ser dere forresten at det er bedre plass i sofakroken vår? – SYYYKT DIGG!!

Vi skrives mer etterpå! 

Leave a Comment