For små kreative sjeler.

Reklame // Smart Pixelator.

God dag kjære lesere. 

Helgen er forbi, og denne helgen har vært kjempe fin. Vi har bare vært hjemme, slappet av og lekt. Før helgen kom en pakke i posten Mathilde har ventet veldig på. Som jeg har skrevet tidligere, så er hun ekstremt glad i å holde på med håndarbeide, være kreativ, samt skape ting. For en liten stund siden kom jeg over et produkt som heter Smart PixElator, et nytt og genialt verktøy for å lage pixelkunst. Gjett om dette falt i smak!

Tiden for julehandelen nærmer seg jo med storm skritt den også, det er ikke mange ukene til julerushet tar oss igjen. Så har dere en kreativ sjel i huset er dette garantert noe for dere.

Lila er bare tre år gammel, men hun har også fattet stor interesse for dette perle settet. Hun satt uten å klage i over 1.5 time og lagde sitt egne lille mesterverk! Det å se begge jentene så fokuserte på noe som også jeg synes er morsomt var stor stas! Denne maskinen har skapt ideer for kommende jul- og bursdags gaver for Mathilde, hun er alt godt i gang. Allerede har hun laget to Julegaver, og skal til uken finne rammer til det hun har laget.

Generell informasjon på produktet :

smART Pixelator

Forvandle vanlige bilder til kule og spennende pixelmotiver i både 2D og 3D. Ved hjelp av en gratis app og en smartphone forvandler du fotografiene dine til bilder bestående av 32 X 32 pixler som via bluetooth overføres til Pixelatoren som har dioder som lyser opp i pixelbildets motiv og farger! Settet inneholder alt du trenger for å komme igang og er klar til bruk rett fra esken! SD-kortet inneholder 50 ulikte trinn-for-trinn prosjeketer. Med i settet følger også over 1000 pixel-perler, og strømadapter. Pixelatoren kan også bruke 4 stk C-batterier slik at du kan ta den med hvor som helst. Anbefalt alder fra 7 år.

En fornøyd perle- jente! 

Ønsker du å sikre deg et en smart Pixelator klikk HER. 

Bildet du ønsker velger du selv, her er det kun fantasien som setter grenser!

Dette er det første resultatet igår, og fler kommer! Noe sier meg at det vil ligge mange kreative julegaver fra Mathilde under treet til besteforeldre og venninner i år!

For mer informasjon eller for bestilling trykk HER. 

Ha en fortsatt nydelig dag, så skrives vi mer senere!

Leave a Comment