Første inntrykket.

Innlegget inneholder to reklamelinker.

Er det spesielt en ting jeg var takknemlig for når jeg kjøpte dette huset var det at huset hadde yttergang  og en mellomgang. I huset jeg hadde tidligere var det kun en smal liten gang, og i tomannsboligen var det kun en liten gang og deretter var det rett inn på kjøkkenet. I denne boligen har jeg ingen stor gang, men de som er er både praktiske og fin.

Jeg har den siste tiden så å si fjernet det meste av pynten min, og dratt inn pynt som er både enkel og dekorativ. Det har såklart blitt utført i alle rom og hjørner.

Tapeten i gangen er byttet ut til en stripete enkel tapet, og de store sølvknaggene fra RM er byttet ut til tre tøffe sorte knagger med hundemotiv- jeg digger dem!

Knaggene er nye og fra Millemoi, de finnes HER hos millemoishop. De selger også noen råfine med hest motiv, begge to er utrolig kule å mikse opp interiøret med.

Jeg er den som alltid har benyttet meg av speil, i alle størrelser og fasonger. Det er ikke bare alltid pent, men det gjør mye med en romfølelsen.  Vår bolig ligger i midten av en rekke, og derfor har vi bare vindu i front og bak. Jeg har av den grunn benyttet meg av mange speil på veggene inn mot naboene, det forstørrer følelsen på rommet, og gjør så lyset reflekterer og sprer seg.

Både skyvedørsgarderoben og det store speilet fra millemoi står i den midterste gangen vår, og ved og ikke ha mer enn nødvendig fremme virker romfølelsen større enn hva den er. (lukk øyne for noen manglende lister og den ledningen som skal festes.)

I desember bygde vi inn trappen og lagde en godt fungerende bod/ kott under. Her inne har vi innredet med et par kommoder, noen skohyller og knagger og plassen rommer godt alt vi trenger. Før ble bare støv og leker samlet opp under trappen, så plassen var så å si ubrukelig. Ved å bokse inn trappen fikk vi den etterlengtede innvendige boden som sørger for at vi kan sette bort alt som ikke trenger å stå fremme.  Jobben i å lage en slik bod så vi etter å ha benyttet oss av snekkere var veldig enkel, så om man er litt «handy»klarer man dette på en helg selv.

Jeg forstår oppriktig ikke hvordan vi klarte oss uten denne lille boden/kottet.

Boden er ikke stor, men som dere ser er den veldig kjekk. (den andre kommoden og kassene som står videre inn på siden kommer dessverre ikke med på bildet)

Fra andre etasje og ned:

Før så gangen slik ut:

Fra 2.etasje og ned:

At dette faktisk er den samme trappen er ikke til å kjenne igjen, men maling og små løsninger kan gjøre underverker!

Personelig mener jeg at forandringen er stor, og resultatet er hundre ganger bedre nå. Det er ingen hemmelighet at det er veldig stas å se før og etter bilder når resultatet har blitt så bra. !

Leave a Comment