Fra litt dystert til elegant.

Reklame // Løten interiør. 

God kveld – endelig har jeg landet etter en veldig lang dag! Åh, det er virkelig DEILIG å ha verdens deiligste sofakrok å krype oppi. Levende lys, godis i skålen, mykt teppe og deilige puter + Netflix – deilig torsdagskveld og Valentines dag!

Apropos levende lys…. Husker dere jeg viste dere noen lekre lykter jeg hadde forelsket meg i hos Løten interiør ? Her om dagen ble de levert på døren min og det kunne ikke passet bedre! Spisestuen rakk heldigvis å komme i hus, så nå pryder den ene store  lykten allerede spisestuebordet! *smiler*  Jeg ELSKER den. ! 

Jeg føler jeg fikk en litt for «dyster» stil, for alle de fine lyktene mine solgte jeg jo når jeg skulle ha «bare» sort pynt. Nå elsker jeg å blande inn noe litt «penere» og det er utrolig hvor vakkert det kommer frem til det litt maskuline og bohemske! Bare sort og tre ble for tungt for meg, men litt enkel miks gjorde underverker!

Lykten finnes HER og det er ennå noen igjen! Jeg har gått for den største, men lykten finnes også i en størrelse mindre og den til den nette pris av 399,- finnes HER.

Ikke bare har lykten kanonpris, men den er tidløs og lekker hele året !  Lekker ikke sant? 

Lykter og lysestaker kan man vel ikke få nok av, eller hva? Det der absolutt ikke noe som er vakrere enn levende lys som speiler seg i glasset!

Nå skal jeg nyte resten av denne kvelden – jeg håper dere vil gjøre det samme! 

 

www.loteninterior.no 

Leave a Comment