Fredagskos med de beste.

God fredag kjære lesere! deilig helg står for tur! Vi hadde egentlig planer om å reise til dyreparken med barna, men utsetter det til juli…. Vi har jo to ferieuker med med alle barna og da gjelder det at det skjer noe- haha… Vi reiser jo til Bulgaria med de eldste og Victor i juli, så dyreparken og badeland står på planen med de minste jentene!

Vi skal denne helgen bare kose oss masse med turer på lekeplassen og skogen- så sant været holder. Jeg håper virkelig vi få mulighet til å være ute store deler av helgen! Det er ikke noe som er bedre for de små enn masse lek ute i frisk luft!

Idag tok vi trilleturen ned på lekeplassen, og jeg skal si det var to jenter som koset seg masse og en veldig stolt storesøster som trillet mer enn gjerne litt ekstra på lillebror.

Mathilde har sin siste uke i 5.klasse til uken og skal til høsten starte i 6.klasse!Altså, hvor har årene med de eldste blitt av?  Nå er Lila snart 3 år, og at hun faktisk snart er det er veldig rart. Jeg synes nettopp jeg gikk der, spent, redd og forventingsfull -gravid med henne. Nå er hun STORE søster og er alt annet enn ei lita jente i følge hennes meninger! Det er helt sprøtt hvor fort tiden med barna går.

Mathilde har gått fra å være ei lita tulle med lyst fjonete hår, til en skikkelig vakker jente med et kjempe tykt hår. Jeg vet ikke om dere husker, men de som gjør husker nok at Mathilde var lik som Lila på hodet… Hun er en liten utgave av meg selv, men en MYE bedre utgave…. At hun fyller 11 år er helt sykt!

Jeg tror vi var 2 timer på lekeplassen før vi tuslet opp i butikken, kjøpte en slush til jentene! De synes det ble en litt kald fornøyelse, så tiden fra de ikke ville bli med hjem til å ville inn å «slappe av» på sofaen gikk fort!

Vel, imorgen er det nok en dag med disse fine ungene, men først noen timer med ro på sofaen.. Ha en deilig fredagskveld !

Leave a Comment