Fresh opp uteplassen!

  1. I annonsesamarbeid med Ellos.

Lite annet frister mer enn å pynte ute og style uteplassen og hjemmet for sommeren! Allerede har vi fått en god forsmak med noen dager med sommervarme og de har jeg brukt til å style litt ute – ennå gjenstår MYE!

Dette hjemmet er veldig Hampton preget og krever en uteplass som ruver litt- da Hagen er 1.4 mål..
Planene er allerede tredd i kraft og vi har såvidt begynt å plante bed, vaske verandaen(e) og fylle urnene med blomster og grønne planter.

Siden jeg er veldig på det lune, tøffe og maritime om dagen har jeg satt sammen en god del lekre collager til dere med lekre produkter fra

Er det et møbel som aldri, og da mener jeg ALDRI slår feil er det disse ribbon stolene med puff/bord og pute. Disse er maritime og enkle og passer alltid inn. De luner opp, strammer inntrykket og vil garantert stikke seg frem. Stolen, puffen og puten finnes HER, HER og HER.

Ved å dra inn tekstil i ulik variasjon i strikk og bomull skaper du et morsomt utrykk og har produkter som det er like morsomt å ta frem år etter år. Finnes HER

Ønsker du en badekåpe i samme stilen ? Kanskje du har er lite badehus ved vannet? En sprek båt eller et bad du ønsker freshe opp? Da er dette noe du bør sikre deg! Disse produktene finnes HER

Detaljer er alltid med på å gjøre det mer spennende og hva med å pynte opp med disse søte lys lyktene? Terrakotta urner eller tidens fineste vannkanne?
Finnes HER

Lamper ute har jeg før aldri vært skikkelig flink med, men nå- ja nå har jeg virkelig funnet noen jeg har forelsket meg hodestups i! Det er jo absolutt ingen hemmelighet at jeg er svak for tekstil og tekstillamper også ! Disse utelampene passer perfekt i en utestue, en uteplass med tak osv..
sjekk så lekre!
Disse flotte produktene finnes HER

Jeg håper  noe av dette falt i smak ! (?)

Ved bruk av kode 460008 får du hele 40% på din dyreste vare! Tilbudet gjelder t.o.m 31.5-2019
Klikk deg inn på Ellos HER og klikk deg hjem noen fine god biter du også!

-Vi skrives seinere ! 

Leave a Comment