Gjett hva vi skal!!!

Det er fredag og det er HELG!  For en rekord fart denne uken har hatt, jaggu har den gått fort! Her blir det helg, men også mye som må gjøres, noe sier meg at vi ikke kommer oss noen sted denne helgen… Hyggelig skal vi ha det uansett, med deilig mat, og en bursdagsperson. Mannen i huset fyller nemlig år imorgen, så ja… God mat og sang skal det bli!

Victor er nå blitt fem måneder, og det er nesten litt vemodig! Han vokser jo så fort!! Med de andre barna mine har jeg hatt «baby» lenge i den forstand – de har vært «små» … Victor er godt over gjennomsnittet og bruker allerede 74/80 i tøy.. Han er så god, rund, blid og fornøyd! En herlig liten kar med en ekstremt rolig sjel… Han er liksom «bare» der han, som om han alltid skulle vært her. Han har glidd så utrolig godt inn i flokken, så et liv uten han var aldri meningen. Han er det limet som knytter oss sammen alle mann!

Mange lurer jo veldig på hvordan ting går her hjemme, hvordan et liv med mange barn fungerer i praksis…For vår flokk består smalet av FEM barn, og det er ingen hemmelighet at det ikke er en liten flokk akkurat.  Ting fungerer overraskende bra, VI fungerer overraskende bra, men så er gjengen avhengig av at jeg vasker et par maskiner i døgnet, lager mat alle liker, kjører hit og dit, samt er en smule glad i å stå opp tidlig om morgenen.

Mammas lille prins <3

Så hva skal vi?

Vel….

Vi har fått MANGE spørsmål på om vi kan starte med podcast, og lenge har jeg avfeid det! Vel, vi kommer liksom litt etter resten av podkast-gjengen vi også! Så ja…Kim og jeg skal nå «slå-oss-løs» og starter vår egen lille podkast vi også! Hvordan det blir, vel det vet jeg ikke(?) …  Dere styrer liksom litt av innholdet, for vi tenkte å svare på spørsmålene som kommer inn fra nettopp dere – helt uten filter! Vi vil ikke bruke tid på mobbe-spørsmål, men relevante spørsmål med måte – så jeg har sagt det…

Har dere spørsmål dere lurer på og ønsker at vi skal svare på i podkasten, vel send dette enten på mail : camillaovestad@gmail.com eller å pm på instagram eller facebook…

Ha en deilig helg! Så sees vi dryppvis videre igjennom helgen!

Leave a Comment