Gode dager.

God kveld alle sammen.  Idag har jeg hatt to møter og nå skal snart lillemor i sengen. Jeg valgte å hente henne litt tidlig idag, siden jeg føler jeg har sett henne litt mindre i det siste. Ei solstråle smilte breiere enn hva jeg trodde var mulig, og den klemmen hun ga etterpå var rett og slett FANTASTISK! De små lankepusene rundt halsen, finnes det noe bedre enn slik gode barneklemmer? Jeg kan ihvertfall ikke komme på noe.

Lila og jeg dro en tur til senteret og handlet ny regndress som er foret. Lila sitter mye i ro når de leker ute og jeg er livredd hun skal bli kald og ikke klare å si ifra…. Typisk mammatanker tror jeg. hihi.  Nå kan kalde regndager bare komme, Lila er klar ( de eldste også) ….

Lila i farta og kosebamsen hennes, hennes beste venn!

Ellers går alt veldig bra her hjemme, Lila elsker barnehagen, jeg har «bak» bloggen startet å jobbe fult(prosjekter relatert til bloggen og dette vil bli vist frem her) , Ungene stortrives i 4. og 5.klasse og ting er veldig fint. Jeg har hørt om alt som har blitt snakket/skrevet om rundt oss den siste tiden og siden jeg ikke kommer noen vei med alle som skriver forum og lager seg opp egene tanker og meninger om oss ut fra det jeg skriver velger jeg å ikke si noe. Hva folk tror om ting som har skjedd og det som skal skje får bli deres teorier og påstander.  Jeg har » nok» med å følge opp det «virkelige» liv, og kan ikke sitte å skrive store noveller her inne med svar til alt alle får seg til å skrive. Da blir det bare enda en ny påstand og enda mer snakk og je vet ting viser seg jo likevel. ( Og godt er det).. Jeg koser meg mye mer nå som jeg ikke lenger deler så veldig mye, det er SÅ deilig! Og akkuratt DEN følelsen smitter over i godt humør og gode dager!

Tente lys og mann som lager middag på kjøkkenet ! En perfekt kveld kan endelig starte!

Spørsmålene rundt de fine lysestakene mine tenkte jeg å svare på; de er fra Millemoi og kan ha både kronelys og kubbelys. Disse kjøpte jeg i sommer og jeg simpethen ELSKER dem.

Nyt kvelden alle vakre ! Vi sees!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment