Gourmet på havet.

Sponset samarbeid/ Reklame + reklamelinker.

Riktig god tirsdag.

Vi har alle sett reklamen som surrer på tv-skjermen fra Color Line sitt Cruise Oslo/ Kiel. Det er ingen hemmelighet at jeg elsker ColorLine / Oslo-Kiel, det er virkelig et cruise som legger alt av stress og tanker igjen i kaia på land. Cruiset tilbyr de perfekte familiepakker, par pakker +++, med alt på et sted over to døgn. Cruiset oser over av alle mulige aktiviteter som for eksempel; taxfree shopping, Color spa og fitness, Aqualand, show lounge, Casino, Adventure plane, teens plaza, kids corner og Golfsimulator.

Mat og drikke: 

Cruiset er kjent for sine deilige matopplevelser, her finner du nemlig noe for alle og en hver. Stor deilig buffé med alt man kan drømme om, Italiensk pizza restaurant , tapas bar , og fantastiske á la carte menyer, og slik fortsetter det. Det er rett og slett umulig og ikke finne noe du liker.

Vi valgte å ta en romantisk middag på cruisets flotte Restaurant Oceanic  á la Carte. Dette er restauranten om bord hvor kvalitet er et stikkord i råvarer og meny, og kun de beste råvarene blir brukt. Restauranten ligger akter på Color Magic og Color Fantasy med en imponerende, deilig og unik utsikt over havet.

Menyen spenner i alt fra klassiske bestselgere til sesongens spesialiteter og populære retter fra flere verdensdeler. Restaurantens  dyktige servitører står alltid klare for å gi deg en utsøkt matopplevelse.

Forretten : 

( Servitøren som tok bildet glemte å bruke blits så derfor ble bildet av oss ble litt «grumsete».)

Hovedretten: 

Opplevelsen vi sitter igjen med er fantastisk og vi gleder oss allerede til vår neste reise ombord på Color Fantasy/magic. 

Vil du på et minicruise – kan du lese mer om Color Line sine turer ved å trykke HER. 

Leave a Comment