Gravid oppdatering! Slik er det nå.

Kun noen uker igjen og kun i overkant av 6 uker igjen før jeg går inn i uke 30 med lillebror. Nå har jeg endelig kommet hit, den milepælen jeg hele tiden har snakket om, nå kan jeg begynne å puste. Ikke i min villeste fantasi ønsker jeg å få Victor nå, men om det skulle skje at han kommer ville legene i samråd med oss foreldre forsøkt å redde han. Lungene hans er ikke ferdig utviklet på noen uker ennå, men sjansen for at han kan klare seg er der og den sjansen er god å ha når man går å bærer på sitt lille mirakel.

Jeg har for hvert svangerskap blitt en «smule» mer bekymret, det er nesten litt rart, man skulle jo trodd man ble tryggere for hver gang -eller hva? Jeg har tre fantastiske barn på utsiden av magen, og nettopp derfor har jeg tenkt ; hva er oddsen for å få FIRE friske barn?  Nå har jeg tenkt at uansett hva er han velkommen, så det går ikke på det, men jeg unner ikke mitt eget barn( eller barn generelt) å bli født syke…. Som mor i en slik reise ville jeg nok blød i hjertet mitt, jeg sliter jo bare barna skal ta vaksine eller blir syke med helt vanlige sykdommer.

Nå er Victor ca 28.cm lang og veier i slutten av uke.24,  665 gram. Det går radig på mot en kg nå, og det å bikke den første kg på han skal bli veldig- VELDIG godt!

Formen min er god, enn så lenge. Jeg sliter VELDIG med Ligament smerter ( tror legen kalte det for det) og jeg bruker ufattelig mye tid på å hele tiden kjenne etter liv. Han er aktiv, heldigvis, men jeg setter meg likevel ofte ned å skal kjenne etter- mest for min egen del. Magen begynner å bli tyngre, så ryggen merker jeg det mer og mer på. Jeg har ikke fått vann i kroppen eller andre bekken plager som gjør det vanskelig å fungere for meg. Kynnere slipper jeg ikke unna denne gangen heller, men de er ikke så ubehagelige som jeg husker de var med Lila og det er et STORT pluss! Alt i alt er jeg veldig fornøyd … OG trøtt, men som gravid føler jeg denne gangen at jeg har en finere tid nå enn i denne uken sist.

Søteste små sokkene til lillebror… 

Søteste lille hentesettet til Lillebror.

Matlysten er på TOPP! Jeg sover veldig godt hver natt og så langt har jeg ei heller ikke fått et eneste strekkmerke. Jeg føler meg ekstremt heldig, og nyter det så lenge det eventuelt varer.

Nyt dagen videre alle sammen, vi storkoser oss på tur! 

Leave a Comment