Helt komplett !

God kveld i stuen. Phu…. Ikveld er vi en smuuule svette, for lillegutt har ikke helt funnet roen og fått den søvnen han skal idag. Han er skikkelig sint på oss og vi har gått frem og tilbake – opp og ned på skift!  Sånn er det med småbarn og små kropper som vokser og utvikles hver eneste dag.

IDag er det to måneder siden vår vakre lille prins kom til verden, og disse to månedene? hvor har de tatt veien?

Livet med Victor er skikkelig fint, det er ikke bare deilig å bli kjent med den lille gutten vår, men ekstremt godt å ha en så fin gjeng å dele han med. Han er min lille halvdel og er med meg over alt! Tenk at han er den som binder alle ledd sammen og gjør oss til en komplett familie!

Nå flyr jeg rundt å sjonglerer livet som firebarns mamma som om jeg aldri har gjort annet. Det er rart hvordan man klarer alt til tider, men på et vis går alt veldig greit og morsomt for seg ❤️ Vi sover stort sett med to små mellom oss, lukter gulp, har bustete hår og skifter bleier med bæsj på rekord tid, men HEI- vi ville ikke byttet det ut med NOE!

Hipp hipp hipp hurra for to sinnsyke måneder med deg lille gull! Jeg elsker hver valk på deg og hver gryntende lyd- du er den fineste 7 kg klumpen i verden❤️

Leave a Comment