Helt nytt, og perfekt.

Reklame/ reklamelinker.

Det er lov å være stolt,  for det er bare fornavnet…

Det tar tid å skape et hjem, og siden jeg flyttet inn her har også stilen min forandret seg. Jeg har blitt «røffere» , enklere og mer opptatt av detaljer. Blått er ikke bare en farge jeg liker, men det er en farge jeg elsker og føler jeg blir sterkere og sterkere knyttet til her hjemme.

Ikke alle ønsker å ha mørke møbler, ikke alle vil ha velour i absolutt alt, men en mellomting er ikke vanskelig å oppnå… Nå har vår og sommer kolleksjonen til Millemoi kommet for fult og ENDELIG er alt begynt å falle på plass her hjemme( mangler ennå 3 ting).

Jeg elsker å samle mange vakre detaljer i en klynge, blande alle mulige fasonger og størrelser.

Bordet mitt er nå klart for mange hyggelige middagsbesøk fremover, og for å oppnå det søte resultatet jeg har skapt på bordet valgte jeg å blande blått og grått, med noen kjempe nydelige rosa blomster, noen grove bast brikker og bomulls servietter/brikker..

Bordet skapet et liv, og er enkelt, samtidig som det er lekent.

Små nydelige glassvaser finner dere for kun 198,- for en 3-pk HER. Disse er rett og slett fine uansett..

Tips er også å hamstre noen slike til årets konfirmasjon, bryllup eller barnedåp… Eller bare som et lite tilskudd til dekorfatet på bordet.

Serviset er jo helt fantastisk, ikke sant? Tenk å servere hummer, eller fiske suppe i disse? I love it. Finnes HER. 

Bast brikken finens HER, og er i fargen blå,sort og natur.. Fine få, som mange!

Lysestakene har fulgt meg i over et år nå, og jeg elsker de bare MER og MER! Jeg synes de er fine uansett, samlet og litt hver for seg. Finnes HER …Fem stk for under 1000 lappen, det er jo en fin pris.

De søte små t-lyselyktene er jo verdens søteste. Jeg har valgt å blande ulike gråtoner og disse  finnes HER og HER... Kun 298,- for en 4.pk…

Jeg har selv valgt å velge en fargepalett i huset som jeg med sikkerhet vet jeg ikke blir lei av.. Og ved å mixe og matche ulike blåtoner, med litt grått og natur blir kombinasjonen akkurat hva jeg elsker.

Gull beina på stolene skal ta opp noe annet som skal inn i gull, og personlig har jeg fått skikkelig sansen for å blandet inn litt gull.

De fineste speilene jeg vet om rett og slett..

Jeg har alltid elsket å bruke speil i interiøret mitt, og de nye runde speilene fra Millemoi har jeg ventet på siden desember. Altså…. Ord blir fattige, har dere sett så fine? For oss som ikke har vinduer på sidene har vi valgt å heller bruke speil på veggene, nettopp fordi det skaper en større romfølelse. Runde speil, som setter en perfekt touch på interiøret. Speilene finner HER i interiøret og er enkelt forklart et must for alle som ikke elsker å fylle opp veggene med så mye annet. Speilene kommer i en pakke på tre, og henges opp ved en enkel stållenke på baksiden – helt genialt.

Gardiner, stoler,pledd og puter er i midnightblue velour, men for å bryte har jeg valgt å blande inn noen enkle, men samtidig tøffe bomulls puter i ulike blåtoner.

Midnightsblue putetrekk finnes HER og HER. Sengeteppet som jeg bruker hver eneste dag som teppe i salongen finnes HER.

Det lekre teppet er i silket, noe som også utgjør at teppet koster litt…  Jeg har nå hatt mitt i et par år og aldri angret.

Jeg har blandet inn noen enkle «billige» putetrekk, som er litt glam likevel. For kun 198,- kr får man tøffe bomullstrekk i str 60×60 som ligner på silke. Finnes HER og denne er lekker å blande med de litt grovere i bomull. Nemlig denne, og den finnes HER. 

Sjekk disse tøffe duske putene- fine ikke sant? Gir meg Skikkelig sommerfølelse og er råtøffe å blande sammen… Finnes HER, HER & HER. 

Flere enn meg som elsker slike detaljer til interiøret? Drivved hest som har fått sin hedres plass på den fine sølv kommoden. Finnes HER. ( Haha, jeg har til og med glemt å klippe av lappen.)

Også  MÅ jeg vise dere de nye knaggene mine.. Jeg elsker at de er litt annerledes enn bare gull og sølv, og det hundehodet er jo så søøøt. Finnes HER i nettbutikken.

På kjøkkenet har jeg valgt å henge noen søte tøyposer som jeg har fylt opp med søppelposer og spisebrikker. Finnes HER. 

Det gjelder å være litt kreativ og tenke litt annerledes.

Enkelt, men sååååå vakkert. Akkurat slik jeg har drømt om, og nå ENDELIG har fått det.

Sort vase finnes HER.

Som dere ser, har det kommet ekstremt masse fint! Endelig har våren og sommeren satt sitt preg på interiøret !

Leave a Comment