Helt perfekt

I annonsesamarbeid med Ellos.

Hei og hopp!

Ja, er dere som meg klare for den fine tiden som ventes ute nå fremover? For er det en ting jeg gleder meg ekstra til er det å få beiset uteplassen, få ut hagemøbler og pyntet det vakkert med blomster, lykter , puter og pledd!

Jeg har nå sittet å drømt meg bort i det lekreste interiøret hos Ellos Home, og lysten på å sette igang med en gang KLØR i fingrene mine. Tenk at nå kan uteplassen startes på, og sene kose sommerkvelder venter!

Huset her er hvitt, og nettopp derfor føler jeg den maritime stilen er hva som vil bli det fineste her. En Hampton preget styling hvor blå tekstil, STORE lykter, rotting, store busker og enorme blomster slåss om oppmerksomheten.!

Hos Ellos er ikke prisene bare veldig fine når du ønsker å få mest mulig for pengene, men produktene er så enkle å mikse og matche sammen! Under har jeg satt sammen noen av mine favoritter:

Sjekk mer HER.

Puter HER , Spisebrikker HER og Lys HER

 

Lekre spisebrikker med machende puter og store frostet lykter!! Lyktene ser jeg for meg å kunne bruke til både potter og lykter. De tøffe håndklærne er lekre å kaste rundt på stolene og solsengene, med puter i samme kombinasjon. De røde terracotta  pottene tenkte jeg å ha på et avlastningsbord i en klynge med mange deilige urter i.  Ved å trykke HER kan du se enda flere godbiter!

 

Pute HER, Blomster potte HER og Håndkle HER

 

Sjekk de lekre nye store sol putene – altså disse passer perfekt til en benk og for de som ikke har plass til en stor solseng. De minste tenkte jeg å bruke i de små tre stolene våre, slik at jeg kan ta opp alt som er rundt ellers.  Og de blå frostet lyktene, bare se de for dere på et stort spisestuebord eller på bordet ute når solen begynner å gå ned!  Tenk så vakkert.

 

 

Puter i fløyel: HER , Puter: HER og Lys HER

 

Nå får du hele 20 % hos Ellos i hele April på alle ordinære varer dersom du bruker kode 395414.  

20 % er jo absolutt noe å få med seg, eller hva? Jeg er sikker på at du som meg klarer å klikke deg ut mange godbiter til pynte opp i heimen med!

Vil du se mer av Ellos sortiment, trykk HER og kos dere med litt nettshopping.

Leave a Comment