Hennes lille Skappel garderobe.

Jeg husker jeg for et år siden satt å strikket min aller første Skappel genser til Lila. Ustø på pinnen prøvde jeg meg frem og etter litt ble det en forside til en genser, så en rygg, arm og slik gikk det videre ( med litt hjelp fra min mor) .. Jeg kan ikke beskrive den lille stoltheten jeg fikk når genseren var sydd sammen og lillemor brukte den for aller første gang.

Nå et år senere har garderoben til Lila vokst på slike gensere. Jeg elsker hjemmestrikk og det at det alltid er godt og varmt for henne å ha dette på seg. Ingen av dem er like og det at de er mikset sammen i forskjellige restegarn og farger syns jeg bare gjør de enda mer nydelig.

Nå som været er så skiftende og temperaturen er varm og kald annenhver dag synes jeg det er deilig å kunne ta på Lila disse gensrene. Med en god og myk body under og noen tøffe tights er hun alltid så «snerten» der hun kommer gående i disse. Så vakker, god og jeg liker å innbille meg selv at hun synes det er ekstra stas at mamma og mommo har laget de til henne.

Jeg skal ikke ta den største æren, for den skal min mor få. Hun strikker og strikker og elsker å gi fra seg sine vakre små hjemmelagde gaver.. Det er ikke bare barna som får hjemme strikk, men dukkene får egne kofferter med små strikkaplagg og tepper.

Lila i noen av hennes nydelige Skappel gensere.

Den rosa genseren på bildet under er strikket av meg.

Marius genseren og Ganni genseren har jeg også i garderoben til Lila – se så vakker!

Tidløse plagg som alltid uansett hva er like nydelig. 

Jeg skulle ønske jeg tok meg mer tid til å strikke enn hva jeg gjør, men jeg tror nok at når ting blir roet litt utover at jeg kanskje skal lage et par slike gensere igjen til jentene mine og meg selv.  Hihi.  Det å strikke er bare sunt så jeg har ingen unnskyldning til å ikke få gjort det, alt går på prioritering og på kveldene har jeg alltid tid.

Nok en dag er godt igang og jeg håper dere har en skikkelig fin dag!

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment