Hjemme i kaoset igjen!

God kveld, snart er det julaften! 

Igår og sålangt idag har jeg ikke fått logget meg inn, sånt skjer når man er og har vært på tur og kommer hjem litt oversliten….. Vi hadde en fantastisk tur til London, storkoset oss så mye at vi faktisk ikke ville hjem, men hjem måtte vi. Jeg skulle ønske jeg kunne knipset Lila ned, for hver gang jeg så en liten en fikk jeg akutt savn til henne.

Mannen og Olíver var på Chelsea kamp, og kom lykkelige og pyntet i blått tilbake til hotellet. Olíver sa flere ganger at han ville oppleve en slik tur igjen, samt dra på MANGE flere fotball kamper. Han var i ekstase, i hundre og ti og kunne ikke få snakket fort nok om opplevelsen han satt igjen med – så søtt! Den kommende pappaen kom hjem med gave, og det er ingen hemmelighet at lillebror blir en liten gutt som vil bli «døpt» i blått før han kan velge selv.. Mannen har nemlig handlet Chelsea garderobe til lillegutt og kom med Chelsea bodyer i str 56 –  nydelig ikke sant? Minste drakten og bodyene jeg har sett tror jeg.

Nå er det ikek mer enn 14 uker til vi mest sannsynlig får Lillegutten vår, og det er faktisk like lenge som det er siden jeg delte nyheten om at han skal komme med dere. –Sprøtt altså! Jeg blir nesten litt tussete av å tenke på det…. Disse ukene har gått fort og nettopp derfor blir jeg nesten litt svett også- tenk at jeg snart er 4 – barnsmor…

Vel, her pakker jeg inn siste rest på gaver, nyter fredagskvelden. Imorgen er det 100 ting som må ordnes – siste rest før julaften!! Vi sees da!

Leave a Comment