Høstens IT farger.

Reklamelinker/ Millemoi.

Høsten er  ved en ende og vinteren står for tur,  denne høsten har vært så vakker og nydelig når det kommer til farger og ellers har denne perioden var fantastisk. Jeg har lekt med farger og tekstiler jeg før aldri har lekt med, og som jeg aldri trodde jeg ville komme til å bruke. Gult, rødt og grønt er farger jeg aldri før hadde sett for meg å ta inn i mitt hjem, nå elsker jeg fargene rett og slett. De får frem en lunhet og den varme følelsen man gjerne ønsker når kulden sniker seg på og man trekker mer og mer inn under pleddet.

Jeg tenkte å dele noen av mine favoritter denne sesongen.

Mosegrønn velour blandet med blank bomull i beige og rød toner- jeg simpelthen ELSKER det.

Farger som midnightblue med en sennepsgul detalj passet perfekt i stuen. Selv om fargene sier mye, holdt det et rolig preg likevel.

Strikk, skinn og enda mer i den lekre fargen Rust og taupe går igjen inne og UTE, lekkert mot løvet som faller fra trærne og fargene som er i naturen.

Som dere ser har høsten vært vakker iår, jeg elsker at sesongene er forskjellige, men likevel kan knyttes litt sammen ved å bruke samme «base» ….

Idag er det akkurat 2 mndér til jul, noen som har begynt å planlegge juledekorasjonen allerede?  Jeg har startet å spise marsipan – så jeg har tjuv startet. haha…

Jeg håper dagen deres har vært fin-flott! Min har vært hektisk, men imorgen er den «normal» igjen. Vi sees mer da, nyt kvelden og timene som er igjen av dette døgnet.

 

Leave a Comment