Høstferien jeg nesten hadde glemt.

God tirsdag, jeg holdt nesten på å si go´mandag.

Jeg hadde nesten litt søndagsfølelse igår, det skyldes nok at vi kom hjem så seint og i tillegg var på reise. Borte bra, men hjemme best. Denne uken har barna høstferie, og den startet vi ute i frisk luft. Nå som vi bor så sentralt er det deilig å kunne gå ut og faktisk oppleve litt urbant byliv også. Lekeplassen i byen er favoritten til Lila, hit kan vi gå og hun kan leke i timesvis. Hun ELSKER virkelig å leke der, fly rundt i gresset, løpe rundt og være høyt og lavt til en hver tid.

Jeg elsker å samle barna, og idag var vi ute alle sammen! Når jeg ser hvor flinke, fornøyde og herlige barn jeg har blir jeg rett og slett SUPER stolt! og gjett hva, jeg klarte ( nesten) å få et bilde med hele gjengen min. Tenk at disse fire enhetene har jeg båret frem, det er helt sykt faktisk! Fire så vilt forskjellige, men likevel så like barn, alle med en egenskap som jeg elsker og det er kjærlighet til mennesker og familie! Mennesker kan ha mye penger, makt, fine ting og dyre eiendeler, men har de ikke et hjerte og kjærlighet for mennesker rundt er de fattig som menneske. Det er nemlig en ting jeg har lært i mine senere år, det er å tilgi, gi slipp, heie frem, ønske folk godt, og gå videre med gleden av å ha dagen idag og livet! Jeg har opplevd så mye hat, og lært at jeg ikke vil være en av dem! Det er det som er så bra, det å reise seg fra ingenting, vise folk at de ikke knakk meg og at jeg fremdeles kan se dem å smile!  Det er så deilig det!

Og sånn er barna mine også! 

Lykkelige barn, starter med en lykkelig barndom. Og selv om jeg har bommet et par ganger har jeg alltid jobbet fokuset på at barna skal ha det bra. De skal aldri merke mine feil av valg ved å mangle verken kjærlighet eller trygghet. Nettopp det er jeg takknemlig for, for de har hele tiden vært roten til at jeg har kjempet når jeg har ønsket å gi opp. Det er de fortsatt.

Idag har vi spist lunsjen vår i byen, vi har lekt på lekeplassen i noen timer, gått til togstasjonen, sett på togene, kjøpt is og slappet av! Høstferien var noe de eldste gledet seg veldig til, og er det noen som fortjener å få litt ekstra kos er det nettopp de to <3

Idag skal jeg ordne litt «høst» her hjemme,  og en tur i parken og i nabolaget ga meg akkurat det påfyllet av inspirasjon jeg trengte nå!

Vi sees litt seinere!

Leave a Comment