Huden min bare ruller av..

Reklame:

Som mange nå vet har jeg blitt veldig glad i May Beauty sine skjønnhets produkter. Jeg har etter at jeg startet med disse produktene blitt  nøye med å ta vare på huden min.

The Incredible face gel er et av favoritt produktene mine fra May beauty, nettopp fordi den er rask og  enkel å bruke, og resultatene kommer raskt. Hver gang jeg har brukt produktet er jeg like overrasket over hvor effektiv masken er, samt hvor bra jeg føler meg etter at jeg har brukt den.  

Face Geelen kommer  i  dosepakker og gelen er rosa, og lukter veldig godt. 

Peeling geleen masseres inn i huden til du ser døde hudceller rulle av, bare etter få sekunder.  Du kan vaske/tørke bort de døde hudcellene med en fuktig håndduk. Når huden er vasket sitter du igjen med et resultat av en silkemyk hud. 

På bilder under kan du se den døde huden min falle av med en gang jeg påfører den, og resultatet er rett og slett helt fantastisk. Her hjemme bruker jeg geelen en til to ganger i uken, den har blitt en rutine. Følelsen av silkemyk babyhud har blitt en avhengighet, og jeg merker stor forskjell etter at jeg begynte å bruke geelen. 

Her kan dere se de døde hudcellene som masseres vekk.

Du merker med en gang du starter å massere at det skjer noe, og du kjenner at blodet sirkulerer ekstra når du jobber med å massere geelen på huden, faktisk merker du det også etterpå.

Masken er helt genial nå på vinteren hvor huden fort blir veldig tørr og blass. Det tar bare noen sekunder fra du påfører geelen til du merker at huden blir helt fri for «smuss», og huden blir jevnere og renere. Vipps iløpet av sekunder er ansiktet glattereog strammer, og huden får en naturlig glød.

Masken kan brukes før du skal sminke deg til fest eller før du skal legge deg for kvelden. En ting er ihvertfall sikkert, Face geelen fra May Beauty må prøves og burde absolutt legges inn i dine faste hverdagsrutiner på badet- du vil IKKE angre.

Har du  lyst til å rense ansiktet ditt og se dine døde hudceller rulle av? Jeg har fått lov til å gi dere hele 30% rabatt på alle hudproduktene til MayBeauty, men KUN for en begrenset periode.

Bruk koden Villapaprikagel  for å få rabatten eller kjøp ved å trykke på linken HER!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment