Hun har bestemt at det blir….

Reklame// EASY

Hei og hopp!

Her har det gått i skjønnhet og kos med Mathilde et par timer i dag. De nye sakene hennes fra Easy kom med posten igår, så det var ei jente som ikke kom seg fort nok hjem fra skolen for å se på alle de fine nye tingene sine. Da hun så disse lekene, bestemte hun seg for at disse blir hennes nye favoritter. Håret har nå fått fine fletter, neglene lekker neglelakk og armen tøffe tatoveringer.

Har du ei jente som elsker å holde på med sminke, hår og negler er dette det perfekte gavesette til henne. Mathilde kan sitte med dette i timesvis, hun blir ikke lei og det er så moro å se hun holde på med noe annet enn bare iphone og ipad.

Easy Wrap er en flettemaskin som fletter håret med tre ulike farger på tråden samtidig på en-to-tre!

Mer info om disse flotte produktene trykk HER

 

EASY wrap:

* 10 Hårbånd.

* 1 Flettemaskin.

* 3 kroker.

* 3 oppdelings rør som kan fordeles.

* 1 tråd .

* 20 spenner til pynting. 

* 20 Stykk elastiske bånd.

* 1 Stk veilednings hefte. 

Alder 5+ 

For easy braid maskinen trykk HER

Easy tat2 pen er noe Mathilde virkelig elsker, med denne tat2 pennen kan hun lage valgfrie tatoveringer, hvor barnet ønsker. Barnet velger selv hvilket design som passer best, det er kun fantasien som setter grenser her. Som tilbehør medfølger det noen maler til å hjelpe barnet i gang.

Easy tat2:

1x ta2 art pen stand og fleksibel ledning. 

3x vaskbare farger. 

6x tatoveringsmaler. 

2x elastiske bånd. 

1x spindel. 

Alder 5 +

Easy nails er Mathildes favoritt, denne morsomme maskinen maler neglene med et strøk valgfri neglelakk. Man kan polere, dekorere og stelle neglene med maskinen. Styrearmen posisjonerer seg perfekt, slik at barnet bare skal holde hånden stille «Nail Guard»/neglebeskyttelsen sørger for at barna ikke får for mye neglelakk på fingrene og huden, så det er ikke klinete å la barnet leke seg med denne maskinen. Maskinen settes på ved en on knapp, så her kan barnet leke alene eller med venner!

 

Klikk HER for easy nails maskinen.

Som du sikkert forstår er dette perfekte produktet for en kommede make-up artist. Og prisene på de ulike produktene er heller ikke avskrekkende. Her kan du sette sammen en hel skjønnhetssalong for 1000 lappen. Også er det koselig for mor og være på besøk i salongen når den er på plass i barnerommet.

Easy nails:

  • 3 børster (avtagbare)
  • 2xNeglelakker (rosa og lilla), du kan også bruke annen valgfri neglelakk når det er tomt.
  • 1 glitter tube
  • 20 stensiler

Alder 5+

Dette er de perfekte julegavene, ta en titt på produktene og klikk hjem en gave som garantert vil falle i smak. 

 

 

Leave a Comment