Hun skal hete …….

Evigheten, den lille evigheten.

Sånn er det å gå gravid, vente på noe nytt, en ny person som skal komme å beriket livet og bli en del av deg for resten av livet ditt. Babyen min, den kommende fine lille babyen min. I magen merker jeg henne sparke, jeg merker på kroppen hver eneste dag at hun er der, på godt og vondt. Det har vært dager hvor jeg har ønsket å gi opp, ikke orket noe mer…. Men så sparker hun, magen vokser og jeg kan ikke annet enn å la tårene trille nedover skinnet mitt. Jeg er rørt, jeg er redd og jeg er veldig oppslukt i henne – selv om jeg ennå ikke kjenner henne annet enn på de små bevegelsene. Neste år skal hun få være med å gå tur her, jeg håper påsken gir oss godt vær så hun kan oppleve hvor vakker våren er her før sommeren kommer.

«Mamma og pappa snakker om deg hver dag, vi gleder oss til nettopp du kommer å skal knytte alle bånd sammen. Du kommer så ønsket at du aldri noen gang vil forstå hvor høyt du er elsket ved å bare være til. Jeg lurer på hvordan du vil se ut, hvordan du vil bli, men mest av alt hvordan du vil forandre livet vårt. Så langt har du forandret alt, ingenting er som de var, fordi vi venter på deg. Et lite menneske vi hver dag pleier i tankene og hjertet med kjærlighet og varsomt passer på så reisen i magen skal bli så fin som over hode mulig.»

Jeg har fire barn, jeg har tre på utsiden av magen, men et på innsiden. Et liv som hver dag avhenger av nettopp meg. Det er skummelt, for jeg er så redd for nettopp dette livet. Jeg blir varm i hele meg hver dag jeg forstår at jeg er en dag nærmere å holde babyen min i armene mine.  Hver dag prøver jeg å fortelle meg selv at nettopp dette VIL og SKAL gå bra, for man er alltid redd for det motsatte. Det forandrer seg ikke når barnet er på utsiden, det forsterkes hele tiden, men akkurat nå…. Vel, den lille jenta mi, den som ennå ikke kan komme – jeg lover å passe på deg!

«Så lille Amie, lille jenta vår! Lov oss å vokse deg stor å sterk på innsiden av magen frem til dagen kommer og vi skal få deg i armene våre! Vi lover å ta godt vare på deg»

Denne helgen har vært fin, kjempe fin! Og idag har vi mer enn noen gang pratet om livet som venter oss. Gått en LANG tur, og snakket om alt det fine som ligger forran oss.

Vi har lykkelig pratet om alle trilleturene vi skal gjøre nedover stien til havet og oppover løypene i fjellet!

Sammen har vi blitt en knasende fin familie, vi skal riktignok bli en til, men det er noe vi har ønsket! Vi gleder oss til vår felles lille klump skal bli en del av vår hverdag resten av livet… Ikke bare vil vi bli tullete forelsket i henne, søsknene vil nok ikke bli mindre begeistret! Tenk å ha så fine barn i livet som vi har- vi er heldige vi!

Navnet er bestemt og det fineste vi vet om på den kommende lille prinsessa vår! Vår helt egen lille Amie!  

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment