Huset med det rare i!

Innlegget inneholder Reklame linker. 

God ettermiddag alle sammen! Ja, idag har jeg sånn smått ordnet litt med den kommende jula her i huset, tenk at vi om to søndager lander på første søndag i advent. Tror dere jeg gleder meg eller? Ord blir fattige, jeg er i ekstase og skal en av de kommende dagene style advent fat, krans osv… Jeg skal style et dekor fat med KUN store jule kuler og spille julemusikk. Den kommende uken skal jeg og Lila ha juleverksted, bake peppekaker også . I år skal det ligge mange julegaver laget av stjerna Lila selv under mange juletrær. Jeg skal neste uke de eldste er hos meg igjen ha juleverksted med de også, og noe sier meg at jeg garantert skal få julefølelse.

Dekor fatet og de lekre trelyktene finnes HER og HER. Jeg skal sikre meg dette fatet i avlangt uten bein også, det er nemlig RÅ fint!

Julen vil nok bli veldig grønn hos oss iår,  og mye av min «gamle» julepynt forblir stående i esker. Jeg har jo endret stilen min litt, og det gjelder også i julen når all den ekstra pynten skal frem.

Store julekuler, store lys, sløyfer og masse marsipan og julekaker, vel så er vi der.

De nye spisestuestolene mine og den nye spisestuesofaen , vet dere jeg er altså SÅ forelsket og fornøyd! Stolene er fra Mille Moi og det samme er spisestuesofaen som dere kan trykke dere inn på HER. 

 

Hvordan ser deres kveld ut? Jeg skal snart starte på middagen og deretter en tur inn å titte litt hos naboen. De har pusset opp og det har blitt SÅ lekkert!

Jeg håper dere har hatt en helt SUPERDUPER dag, kanskje vi sees etterpå, hvis ikke- nyt søndagen sweeties!

Leave a Comment