husmorpoeng !!

Da har jeg landet, klar for å unytte kveldens siste timer på sofaen. Denne uken vet jeg virkelig ikke hvor har blitt av, den har bare rast avsted i en rekord fart. Ungene har hatt fult opp denne uken og jeg merker at det å være gravid og ha 100 gjøremål er skikkelig «krevende». Psyken vil, den er ikke nede for telling, men kroppen sier stopp oftere nå enn før. Ting jeg før kanskje brukte en time på,   bruker jeg nå kanskje 2 timer på, ting tar dobbelt så lang tid. Hodet jobber raskt, så ting som skal gjøres når jeg kan sitte behagelig er null problem, men husarbeid og renhold kan nesten irritere livet av meg. Alt hoper seg opp, med 5, og til tider 6 mennesker blir det mye på meg… Jeg er garantert ikke den eneste som har det slik, haha…. Jeg elsker gravid magen, for den i seg selv er ikke noe problem, men det å skulle få alt gjort i samme tidsklemme som når man ikke har en kropp som butter imot er en utfordring. Jeg kan nesten ikke vente til jeg løper rundt igjen med lillegutt på armen fremfor i magen, det skal bli fantastisk!

Imorgen er det endelig helg, og jeg har et TÅRN med skittentøypå badet som skal jevnes før vi reiser til London.. Her i huset må jeg nemlig gå å plukke opp skitten tøy i alle rom, og bager fra skolen blir ofte «glemt» når det kommer til å tømme dem.. Plutselig ligger 4 store badelaken i kurven, 100 treningsbukser og hette gensere. Kurven som var halvfull blir på 1-2-3 overfull…. Sko ligger å flyter i hele gangen, oppvask står rundt om på barnas rom titt og ofte, og disse berømte tomme dorullene henger samt ligger til pynt på toalettet til jeg mystiskvis tryller de bort i søppeldunken… En spesiell evne jeg er født med… Haha, jeg får nemlig klærne fra gulvet og opp i skittentøys dunken, og jeg klarer å tømme trenings bager for skittentøy….

Utover mine sinnsykt råe evner i hjemmet sovnet Lila tidlig idag, så noe sier meg at jeg må opp å hoppe før klokken er 06:00 imorgen igjen. Enda godt hun liker å slappe av på sofaen når hun våkner og ikke er den som maser mest når hun står opp. Det å ligge å se dagen komme er nokså koselig.  Imorgen skal ingen unger gå i Luciatog, eller rekke noe som starter tidlig, så jeg har planer om å ligge rett ut på sofaen med lillemor til klokken nærmer seg arbeidstid igjen…

Litt husmor prat på kveldingen…. Imorgen blir det hus og hjem KOS- ENDELIG! 

Leave a Comment