Hva om det går galt nå!

Kan man få en mer hektisk kveld enn hva dette har vært ? Nei det tror jeg ikke! Jeg skulle egentlig ordne på rommet til ungene ikveld, men det rakk jeg IKKE! Jeg har måttet jobbe og da går det gjerne utover andre planer! Jeg tror ikke jeg rekker å bli ferdig ikveld, noe som betyr at jeg må opp før fuglen fiser imorgen tidlig! Siden jeg var så godt som sengeliggende i 8 uker med kvalmen, hopet alt seg opp for meg og det har de siste ukene vært et resultat av. I tillegg har jeg hatt litt problemer med mailen min, noe som har vært kjempe slitsomt! Det er utrolig hvor viktig det digitale har blitt!

Avskårede Amarilis, små løk og levende lys, en dose «førjulstid»har flyttet inn. Er jeg den eneste som synes det er super koselig ?

Nå sover minstemann og de to eldste har flydd opp og ned trappen med nye «unnskyldinger»  for å komme ned 100 ganger. Tripp-tripp-tripp!  Voksentid på kvelden er LONGGONE rundt disse barna, haha…

Jeg har ellers vært skikkelig plaget av bekkenet mitt idag! For et par uker siden sa det pang og siden har bekkenet vært skikkelig vondt. Sier jeg det høyt får jeg slibrige kommentarer på at jeg er så «liten» så bekkenplager kan jeg ikke ha… Noen ganger blir jeg nesten fly forbanna! Det er IKKE kult å bli dårlig med kvalme så fort testen viser positiv, og det er ikke bare enkelt å gå gravid selv om man ikke har kroppen full av vann eller synlige plager. Jeg tror på ulike svangerskap og har STOR respekt til alle som er gravide, små eller store! For meg har svangerskapet sålangt vært så slitsomt at hadde det gått galt hadde jeg ikke gjort det igjen! Jeg tar meg selv ofte i å tenke ; » hva om det går galt nå?» .Uansett -slik kan jeg ikke tenke hele tiden, da blir man jo nesten gal! Nå begynner matlysten å ta seg på, en fantastisk følelse jeg ikke kan beskrive med ord. Det eneste jeg «gruer» meg litt til er vinteren, for når kuldegradene kommer og glattisen er her ser jeg for meg at jeg må jeg ha brodder og stokk! Jeg håper virkelig ikke det blir «så» ille, men kuldegrader og glattisen er ikke noe jeg gleder meg spesielt til akkurat. Det er bare å sette på seg et smil, tenke positivt og nyte det at denne dagen har vært skikkelig fin om man trekker bort de typiske «gravid» plagene….

Imorgen er det fredag! Hipp hurra for helg, selv om den kom hakket for fort denne uken!

Leave a Comment