Hva tenker du?

La oss snakke om hus og hjem?

Dette innlegget er ment til alle som liker stilen min,interiør, og mine ideer og forslag. Er denne bloggen og stilen ikke noe for deg, vel så er ei heller dette innlegget noe. 

Kjøkken:

I det fleste hjem er kjøkkenet husets navle, det er alle glade kjøkken kvinner/ menn sitt favoritt rom. I vårt hjem er kjøkkenet en del av den åpne løsningen i huset. Siden jeg har valgt å rive lettveggen mellom stuen og kjøkkenet, har jeg også automatisk invitert kjøkkenlivet inn stuen. .

Kjøkkenet er et møbel, det er det møbelet som de aller fleste legger mest penger i og som vi skal ha med oss igjennom mange, mange år.

Det er viktig å velge kjøkken som er tidløse og som man vet vil fungere med hverdagen. Jeg er av de som elsker ting, ting har alltid fulgt meg i alle år. Krukker, oljeflasker, krydder , vaskemiddel, håndduker, kjøkkenpapir, kaffe osv er ting jeg liker å ha stående fremme. Jeg har derfor valgt å kjøpe ting jeg synes det er praktisk og kledelig slik at jeg kan ha produktene stående fremme til en hver tid.

  • Kjøp krukker du vet kan brukes til flere ulike ting- dette gjør at nettopp du kan bytte litt på utrykk og innhold etter eget ønske.
  • Kjøper du oppvasksåpen for flasken? Jeg bruker alltid å ha zalo i mine tidligere litt mer «fancy» oppvask flasker- ingen ser forskjell på innholdet likevel og jeg liker best zalo= vinn-vinn…
  • Kjøp oppvaskhåndklær som  er i stil til resten av tekstilet i hjemmet. Da slipper du at dette vil være virke rotete hengende fremme.
  • Knagger – velg knagger som stikker seg frem, som en lekker detalj .
  • Blomster ? Velg å samle MANGE ulike urter, gjerne på samme plass. Ikke bare lukter det MAGISK og ser bra ut, hobbykokker får aldri nok av dette til matlagingen…
  • Samle alt på «rett» plass, ikke sett ting på plasser hvor det blir tungvindt å få tak i det eller hvor det blir stående i veien.

På bildet under ser dere et tomt kjøkken, skal du ha orden og en forandring er det alltid greit med blanke ark!(?)

  1. TØM benken og få system i skap og skuffer.
  2. Vask alt, og da mener jeg alt!  Skuffer utenfor og inni, skap og hyller – kjøkkenet er den plassen i huset du oppbevarer mat og tilbehør. Et rent kjøkken er alltid en glede å tilberede måltid på.
  3. Når alt er gjort – kan moroa starte. Du kan begynne å innrede og dekorere på nytt.

Først plasserer jeg de største tingene—–> …..

Detaljer, åh.. Jeg ELSKER detaljer. Jeg kan dille og dalle med det lenge, og jeg føler det er hva som gjør alt så avgjørende i et hvert hjem. Alle har noe man elsker, jeg elsker små detaljer som likevel setter prikken over i´n.

Mine avgjørende små detaljer er følgende : 

Det er morsomt å pynte med bruks ting, så hvorfor skal dette legges i skuffer eller setter bort i matskap?

Husk at veien blir til mens du går, og ingen stil er mer rett enn en annen. Alt handler om hva som gjør ditt hjem til en trivsel for deg.

 

Leave a Comment