I dagslys!

WOW- vel, det er ikke så mye mer å si for all responsen vi har fått. Jeg våknet til 53 snapper idag, 27 meldingsforespørsler på facebook, x antall kommentarer på instagram og mail. Når man får så mange gode tilbakemeldinger på det man gjør blir man stolt. Det at dere liker å se at jeg er «tilbake» med interiørbloggen er veldig koselig å se, interiør,hus og hjem er jo hva jeg brenner for!

Siden så mange ønsket bilder av boligen i dagslys, tenkte jeg å starte dagen med nettopp det.

Huset har fått en kraftig oppgradering, vi valgte og ikke starte på noe som ikke ville bli ferdig. Forandringen er vikeli helt enorm, jeg kan nesten ikke forstå at dette er det samme huset det var for bare litt over et år siden.

Dette er hvorfor mål og drømmer er så viktige, om man drømmer stort nok og jobber hardt nok gir det resultater .

FØR:

NÅ:

Mellom oss og naboen skal gjerde og hekk opp, og badestampen skal nå rammes inn med den siste skilleveggen, slik at vi blir sittende i fred, og naboene i fred fra oss.

Nå kan dere tro jeg gleder meg til fellesferien er ferdig og brosteinen forran huset kommer på plass. Det bli ferdig med begge sidene av fasaden vil absolutt gjøre seg. Nå begynner huset å bli like pent på utsiden, som på innsiden og det er veldig moro!

Huset skriker etter å bli pleiet litt på innsiden idag, så nå skal jeg kaste meg rundt med skurebøtten å få det skinnende rent til helgen. Nyt dagen til det fulle, vi sees etterpå!

Leave a Comment