I hennes hender nå.

 

Samarbeid/reklame. 

Idag 10.10. ble huset lagt ut for salg, et salg jeg skal innrømme bringer med seg mye følelser, for ikke å snakke om nerver.  Det måtte en megler med skikkelig hjerte for faget sitt til for at jeg skulle klare å kaste meg ut i dette. Jeg har veid for og imot 110 ganger, nettopp fordi huset betyr så ekstremt mye for meg. Dette er ikke bare et rekkehus «oppi gaten», men mitt hjem, et hjem jeg har hatt stor økonomisk trygghet, minner med barna og tanker og drømmer for fremtiden. Huset har gitt meg følelsen et hjem før aldri har gitt meg, som dere vet føler jeg ekstremt mye kjærlighet i alle veggene. Det er en ekstremt god atmosfære og fellesskapet med naboer og området har gjort så man føler man bor i den «lykkelige gaten». Turområdene er så fine, det er barn overalt. det er stille og rolig, selv om det likevel er litt liv!  Huset er bare litt for lite, og vi som familie har vokset ut av det. Nå er det på tide at en litt mindre familie, eller par kan skape gode minner her… Og det er nettopp her Margareth Cielicki kommer inn i bildet.

Margareth Cielicki har jobbet med eiendomsmegling i 5 år. Før dette var hun i underholdningsbransjen. Med familie bestemte hun seg for å ta utdannelsen på 3  år mens hun jobbet ved siden for å få en litt mer tilpasset jobb og dette er noe hun aldri har angret på.

Marareth forstod at jeg virkelig elsket hjemmet mitt, hun satt seg fort inn i boligen og plassen og kunne trygge meg med GOD erfaring på salg i området. Hun viste godt at det var mye nerver i sving på meg og fikk meg fort til å føle meg helt trygg på henne. Målet til Margareth er at kundene hennes skal føle seg trygg, ikke bare på henne, men også jobben hun legger i salget. Det er ofte mye nerver involvert for oss boligselgere, og da skal ikke usikkerhet på eiendomsmegleren være en av de tingene man bekymrer seg for.

Margareth sitt mål er at kundene hennes  skal sitte igjen med mest mulig  når de selger sin bolig, og da er det som hun sier hennes oppgave å rådgive både i forkant og underveis på hvordan man sammen skal få til nettopp dette. Lytte er også en egenskap hun mener er viktig.Man har som selger ulike ting som man synes er viktig i selve prosessen. Det er viktig for henne å bli godt kjent med boligen, nærområdet og opplevelsen av å bo en plass. Hennes aller viktigste jobb er å formidle dette videre til interessentene, og at interessentene får så mange svar på spørsmålene sine at de raskt blir klare for å kjøpe.

Det er tydelig at Margareth er veldig glad i jobben sin. Som hun selv sier :

» Jeg møter massevis av mennesker, og folk åpner hjemmene sine for meg- ofte også hjertet sitt. Det er nettopp det jeg liker aller best.» 

Akkurat nå har jeg åpnet hjemmet og hjertet mitt til henne, og idag kom nettopp mitt hjem ut på finn.no HER… En reise jeg gleder meg til å ta fatt på med Margareth, for er det en ting den dama her er god på – så er det salg!

Lykke til med salget av mitt hjem, tvitvi for at dette går smertefritt.

Leave a Comment