I mens vi venter…

Reklame // Innholder informasjon å salongen. 

God mandag kjære lesere! Vipps var en ny uke igang og denne startet med et PANG! Etter nesten 4 uker med Lila hjemme leverte vi Lila i barnehagen idag- super klare for å ENDELIG få jobbet litt.. Etter 1.5 time var det feber på henne og jeg fikk ikke noe tid på jobben idag… Typisk min flaks, hihi. Hva er oddsen for det liksom?… Takk og pris for «Karsten & Petra» og «Pippi» hihi.. Vel, nå er heldigvis feberen så å si borte, den tror jeg forsvant på vei ut i bilen…  Små barn og feber, samt sykdommer generelt er helt uforutsigbart, det ene sekundet er de helt skutt og vipps løper de rundt som noen»gale» små røvere. Tenk om vi voksene kunne vært satt sammen slik vi også, det hadde vært fantastisk! Jaja, Lila vet å unytte det å være hjemme og «syk» ….. Hun har drikket en kopp kakao med krem, spist sjokolade, drukket caprisone og ellers spist alt mulig rart hun har bedt om.Hihi…….

Her hjemme har vi midlertidlig fått inn en rotting kiste, Gullbordet valgte vi etter MYE frem og tilbake å sende til et annet hjem. Vi sitter så mye å spiser rundt bordet og bruker relativt MYE tid i sofakroken, så det ble for lite og to for stort…. Nå venter vi på et enkelt og LEKKERT trebord ( 2-3 måneder) , mer i samme stil som sist, men litt mer praktiske mål og det skal bli deilig! I mellomtiden har jeg pyntet med det vi har – og overraskende nok ble det koselig det også! Hva noen brett og litt stæsj kan gjøre da!

Salongen har jeg nesten daglig siden vi fikk den i hus fått spørsmål på og denne salongen er fra Classicliving HER. – ANBEFALES ! Jeg elsker den, nettopp fordi den er så utrolig god, for ikke å snakke om sprek!

Vel, lysene er tent og vi skal snart starte på maten, barna har trening idag og mor skal være taxi igjen! Hihi….. Sånn går no´dagan!

Jeg håper denne mandagen deres har vært magisk! Jeg har planer om å få inn noen fine farger her, samt deilige duftlys, kanskje jeg får ordnet med det når Mathilde er på turn etterpå! *smiler*

Leave a Comment