Ikke den beste starten…

God morgen alle sammen… Ja, om noen kunne bli smittet med øyekatarr var det såklart meg. FY FILLEREN SÅ VEMMELIG OG VONDT .! jeg føler meg så å si blind på venstre øyet, jo mer jeg blunker – jo mer renner øyet og jo mer væske fyller seg opp som et seigt slim i  øyekanten. Jeg var suuuper nøye med å ikke pille rundt øynene mine når Lila fikk det, og jeg skifte tut alle håndklær osv… Likevel våknet jeg med nålpigg følelse på øynene og et øye som var helt gjengrodd. Det er bare å glemme planen på å dra å hente stæsj til Mathilde sin bursdag, det å sette meg bak rattet er helt uaktuelt nå. Ikke bare ser jeg dårlig, men jeg ser helt herjet ut. Uff… Nå midt oppi juletiden, er det ikke typisk?

Allerede har jeg startet på øyedråper og renset øyet med saltvann..Uff- hvor lang tid tar det før man blir helt fin? Itillegg bygger jeg på forkjølelse nå også, dessverre (for min del). Stemmen er ikke noe pen, hosten er sår og mandlene mine har gjort så halsen er litt hoven og nesen renner…. Heldigvis ingen feber -ennå *bankibordet

Jeg må bare kaste i meg vitaminer og ikke stresse for det hjelper meg aldri… Stort sett gjør jeg vondt verre når jeg skal haste med noe… Så her blir det å få i seg litt mat ( det jeg klarer å svelge) og drikke en varm kopp med deilig sjokolade.

Jeg titter innom litt seinere, forhåpentligvis i bedre form! TVITVI!

Jeg ønsker dere en deilig fredag -og start på helgen <3

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment