Ingen barn på julaften.

Hei i stuen, hatt en fin dag?

Her har Kim akkurat fått hypre Lila til å sove, hun er i en skikkelig «jeg vil ikke» fase nå. Jeg føler meg helt pumpa om dagen, for hun har så mye energi at jeg ikke klarer å henge med uten å omtrent jage etter pusten. haha. Kondisen min kunne vært bedre, ingen tvil på det.

Nå er huset stille så jeg har tent lys og lent meg godt tilbake i sofakroken. Noe sier meg at jeg vil ende med å sovne på sofa´n, gå i halv svime opp trappen og inn på rommet. Akkurat det kan jeg vel nesten si med sikkerhet.

Men dere, svibler og tulipaner – NÅ HAR DET KOMMET!  Endelig! Jeg er svak for begge deler og fikk en skikkelig god følelse i meg når jeg pyntet med det hjemme igjen idag – nå er det bare en mnd til 1 desember og det går nok kjempe fort.!

Kim og jeg har faktisk ingen av ungene i år på julaften, jeg synes det er helt grusomt, men likevel – sånn er det! Vi tenkte å lage en egen jul til småtrolla et par dager før og reiser faktisk bort selv! Jeg har absolutt INGEN ønske om å sitte hjemme å føle at «meningen» min med jula – som riktignok er barna mangler. Så vi skal sammen med et vennepar reise bort i tre dager, og det fikk meg til å glede meg!  Denne julen skal bli magisk, slik som hvert år, men i år ekstra spesiell. Idag når jeg ordnet hadde jeg rett og slett lyst til å spille julemusikk og synge for full hals, men jeg klarte å holde meg. Det er ingen hemmelighet, jeg elsker julen og teller dager til første juledekorasjon kan starte!

Ha en deilig kveld alle sammen, nyt den !

Leave a Comment