Inspirasjon fra andre vakre hjem!

Reklame/ millemoi og nevnte andre butikker/ navn. 

God morgen, Norge.

Vipps en ny dag, ny dag og nye muligheter. Idag har jeg tett program, en deilig følelse å ha etter så mange uker med kun tanker om søvn og det å beherske kvalmen. De av dere som selv sliter med kvalme i svangerskapet, eller som har gjort det vet hva jeg snakker om. Jeg lyver ikke når jeg skriver at jeg har surfet nettet opp og ned for og i håp finne noe som kunne fjerne kvalmen. Uff, rett og slett en grusom start på hele svangerskapet. Håpet er at jeg skal bli i kanonform videre, samt kose meg masse! Noe jeg har stor tro på- jeg skal gi bånn gass på alt! -Wiiiihiii!

Bloggen har byttet server -endelig! Pga hele serveren falt ned på søndag ble hele bloggen min fjernet. Jeg fikk meg en skikkelig oppvekker, og ble rett og slett lei meg når jeg satt på dag to og ennå ikke kom meg inn. En del av hverdagen min manglet, og det følte jeg nok fordi jeg ikke valgte å holde meg borte selv. Jeg skal ikke falle ut igjen, og jeg skal gjøre alt for å bli bedre! Det lover jeg.

Folk har ønsket litt før og etter bilder av rom og hjem som ikke er bare mitt, og siden jeg har mange fine hjem jeg har hatt gleden av å kunne gjøre små og litt større stylinger tenkte jeg å dele noen ulike hjem med dere. Blir det populært og godt mottatt av dere kan vi jo gjøre det til en fast greie =) Jeg har hjulpet MANGE kjente, nære og folk jeg ikke kjenner .Eierene uansett om jeg kjenner de eller ikke, velger jeg å ikke dele her på bloggen. Det er mange som ønsker å være anonyme og derfor velger jeg å ikke si noe om eierene uansett hvem de er.

Idag skal jeg dele et soverom som jeg for en stund siden fikk frie tøyler på!

Rommet var ikke slik eierene ønsket ha det, og rommet trengte både kjærlighet og pleie. Eieren ønsket et tidløst og lyst soverom, men med den lune hotell følelsen.

Jeg valgte en lys tapet fra Borge med mønster i lyse jordtoner. For en lun følelse valgte jeg å anbefale vegg-til-vegg tepper. Teppet er slitesterkt, enkelt å holde rent og det er lunt og mykt å trå på. Teppet er fra TK gulv og perfekt for familier som ønsker kvalitet til en god pris. Fargene beige, hvitt, grått og blått går igjennom hele rommet og gjør rommet både innbydende og elegant!

Før jeg startet på soverommet så det slik ut:

Idag fremstår soverommet som maskulint, tidløst og varmt. Dette er en opp-pussing til ca 8000,-

Sengeteppet millemoishop, Blå velour puter millemoishop,  Nattbord lampene er fra LAMA, sengegavl BOHUS. 

Ved å velge farge i form av tekstil, ikke gulv og vegger kan du enkelt skifte inntrykk og utseende uten å måtte betale en formue eller endre på alt.

Nå skal jeg i to møter, så en tur avsted for å levere noen varer og kjøpe inn nytt til kunder – vi sees! 

 

 

 

Annonser

This post contains adlinks from Adviral



1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment