Inspirasjon igjennom flere år.

God torsdag alle sammen! Åh, idag regner det, og all snøen som kom igår er allerede borte. Uff, synes det var leit jeg altså, jeg ønsket meg jo snø i denne juletiden og jula ! Jeg tror vi må kjøpe hytte  på fjellet om vi skal satse på det, og det blir ikke i år.

Over til overskriften, dere har spurt meg om jeg kan være så snill å dele noen av mine favoritt bilderfra tidligere juletider, og det kan jeg jo.

Disse to bildene er fra julen 2014, en tid jeg storkoset meg med julepynt! Stilen min var nok litt mer «dill-dall» rotting og buer på denne tiden, men jeg synes fremdeles huset ble vakkert pyntet.

Bildet under er fra julen 2013, også en veldig fin før-julstid,  dette var tiden jeg ELSKET rotting og glam. hihi..

Idag er pynten kanskje litt mer maskulin og enkel, men likevel kjenner jeg min egen styling igjen på mye, det er liksom noe det bare det står Camilla på og den måten å gjøre ting på vil vel alltid følge meg. Slik er det vel for oss alle? Vi roter oss litt fast i hvordan vi er vant til  og trives med å ha det, og da er det ikke noe man ei heller ønsket å gjøre om på.

Imorgen skal jeg ordne masse og helgen skal gå bort til juledekorasjon (igjen), det er bare å si det igjen – jeg elsker jul- år etter år etter år! Blir aldri for gammel for å elske nettopp en slik høytid med familie, venner, god mat, hyggelig selskap og følelsen av å ta vare på tradisjoner -år etter år.

Nå skal jeg kaste meg i bilen, hente Lila, dra til Sabrina og kose meg noen timer! Vi sees etterpå alle vakre!

Leave a Comment