Jadasååå…. Hvor ble disse dagene av?

Reklame/ dette innlegget inneholder reklamelink til millemoishop.no 

God tirsdag kjære lesere! Vel, vel…Jeg har med å forsvinne noen dager, altså – unnskyld! Jeg har hatt tusen baller i luften og i tillegg prøvd å få tid til småtrolla mine innimellom slaga. Og de som kjenner den berømte tidsklemma vet nok godt hva jeg snakker om, eller hva?  Unger, jobb, hjem, kjærestetid +++ jeg har ikke alltid den store evne til å holde tett med alt jeg heller altså! Helgen som var nå hadde vi fullt kjør med alle småtrolla, og igår var det å få huset på stell etter total KAOS! Når ungene er her lar jeg stort sett ting stå i ro, for å holde huset blankpolert når vi er 7 stk er så å si umulig.. Haha..

Idag har jeg fått huset sånn nogenlunde i orden, men så ble det brått til at de eldste ville hit en tur idag også- så ja…Haha, nå flyter det litt igjen. Tven i bakgrunn skal bort, men inntil vår nye tv kommer på plass, i en litt lekrere setting hadde vi ikke så mange andre vegger å plassere den, haha… Heldigvis har jeg fått overbevist mannen om en enkel nett – griselekker tv! For tv i seg selv synes jeg er rett og slett stygt. haha- og det kommer fra meg som er 100 % avhengig….

Vel, ellers får jeg min herlige venninne på middag idag, så å kose meg -det GJØR jeg!

Dere, tenk dere nå at den lille tassen av en HÆLI klump jeg har i overimorgen er 5 måneder! Hvor ble det påbegynte halvåret av?

Mange, og da mener jeg MANGE! Har spurt meg hvor de lekre spisestustolene mine er fra. Det kommer vel ikke som noen Bombe når jeg sier Millimoi. Min favoritt innenfor interiør! Jeg ELSKER at jeg har vært så heldig å kunne pynte hjemmet vårt opp med alt det lekre fra dem, dere som følger meg vet jo at det har jo blitt MYE millemoi de siste 3 åren her hos meg! Og mer skal det bli!

Stolene finner dere HER.

Vel, nå må jeg rushe ned i butikken, her skal det serveres tacos idag…Vi skrives!!!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1. / 2. / 3. / 4. / 5. / 6. / 7. / 8. / 9. / 10.

Leave a Comment