Jeg er ikke god på dette……

God kveld i stuen kjære lesere. Dette blir et seint innlegg, jeg kom ikke hjem før nå med Mathilde, hun har som sagt vært på turn.. Jeg merker idag er en sånn dag hvor energinivået er helt på bunn, om det er lov å si det?  Det å stå opp tidlig er stort sett aldri et problem for meg, men denne uken har det vært tungt, skikkelig tungt. Jeg er jo alene om alle barna hver eneste morgen, og selv om det ikke er noe jeg liker å si kan være tøft er det til tider likevel det. Jeg synes det er super slitsomt å være våken flere ganger i løpet av natten, med en blære så liten som bare det er jeg oppe ihvertfall 2, 3 og 4 ganger hver eneste natt. Ryggen er vondt og jeg er tett i nesen så fort jeg ligger på ryggen.

Idag er det en uke til min rutine ultralyd, og jeg går med litt blandede følelser, det blir stort, men jeg er likevel litt nervøs. Det er liksom alltid en stemme i bakhodet mitt som sier ; » tenk om, dersom atter, hvis som atter. Flere enn meg ?

Man skulle trodd jeg var skikkelig «dreven» på det å gå gravid, at det var noe jeg synes var helt tipp-topp, men istedenfor føler jeg at alt bare er super krevende. Jeg blir automatisk veldig sentimental og går med absolutt alle følelsene mine på utsiden av kroppen. Det er som jeg sa til Kim, jeg er ikke god på dette med å være gravid – for jeg hater å ikke kjenner igjen kroppen min.

Jeg har nå satt sammen mye av jobben som faller på meg allerede imorgen, noe jeg gleder meg til! Torsdager er en fin dag, spesielt for å få ting gjort… Jeg skal legge meg nå, kanskje ligge å sippe litt, synes synd på meg selv (altså det er ikke synd på meg) også ender jeg nok opp med å riste på hodet av meg selv med en latter… Kontroll på følelsene sa du? Joda, litt, men hormonene derimot … De er skikkelig køddene til tider, haha..

Nyt kvelden da folkens, få dere en deilig natte søvn så er jeg innom med et stort smil og interiør imorgen! *smiler*

 

Leave a Comment