Jeg gikk skikkelig på trynet.

God kveld, igjen!

Ja, her sitter jeg å jobber, og om jeg ikke har regnet helt feil på tiden jeg bruker er jeg ferdig i 01 tiden i natt. Imorgen er det tidlig på´n igjen og 2 interiørveiledninger står for tur. Jeg har fått så mange oppdrag den siste tiden, og det er ekstremt moro! Jeg får testet meg selv, ser folk får en glede for hjemmet de fortjener og sist, men ikke minst – jeg gjør det jeg virkelig elsker! Jeg blogger, noe jeg stortrives med og jeg jobber med interiør – det jeg ELSKER!

Det er ingen hemmelighet at jeg er ekstremt takknemlig for å ha en jobb jeg trives så godt med som det jeg gjør nå. Det er ingen selvfølge, og jeg vet bokstavelig talt mer enn mange om hvor tøft ting kan være økonomisk og for å få kabelen til å gå opp. Det er ikke noe vi går å gaper ut om, for det er liksom TABU å være på en vanskelig plass i livet. Hadde jeg sagt at jeg hadde hatt mitt tøffeste halvår i år eller i fjor hadde de som gledet seg over slik «prek» slått hendene i låret og klappet hoppende med hendene i lykke. På andres nederlag bygger man sin egen hverdag,  det er ihvertfall slik jeg har følt enkelt har vært rundt med.

Sannheten er at det er sunt å nå bunn, selv om det absolutt ikke er å anbefale. Det er sunt å merke baksiden av godbitene i livet, for da vil du automatisk få en større respekt til det rundt deg. Jeg tror at det å bygge seg opp fra bunn er veldig lærerikt, gjør deg skjerpet, fryktelig strukturert og nøye! Du vet hvor tøft alt har vært, du har følt på ubehaget og det å miste selvrespekten når tryggheten rundt deg har raset.  Jeg har blitt diskutert som en snobb så altfor ofte, men sannheten er at jeg er fryktelig forsiktig. Ja, jeg har dummet meg ut, gapet høyere enn jeg burde, men tro meg når du får hodet presset under vann så mange ganger at du til slutt ikke klarer å puste, da lærer du at å puste med hodet over vann er best!. Idag har jeg laget meg et større system enn de fleste jeg kjenner, jeg har lagt opp og startet å leve etter en ryddighet som gir meg trygghet og ro i det jeg driver med og hverdagen med familien min.

Det er mye jeg har måttet lære som jeg skulle ønske jeg hadde vist før, hørt når folk sa til meg og lært av å se på andre. Likevel er jeg slik at jeg på død å liv er av de som mener » det skjer ikke meg», men joda… Er du ikke nøye nok, uansett hva det gjelder går det til slutt galt.  Jeg har som folk vet hatt mine tider og utider , men jeg føler jeg har lært sinnsykt mye på den litt brutale måten også… På mine snart 30 år har jeg mer kjennskap, lærdom og vite enn veldig mange andre på min alder.

Folk ler av meg fordi jeg selger ting som vi er ferdig med, ikke bruker lenger eller har behov for, men sannheten er at jeg selv føler meg mye mer bevist da. Jeg gir bort MYE, men får aldri noe gratis tilbake. Hvorfor skal jeg da gi bort ting som er like pent som nytt?  Når jeg da selger det får noe kjøpt noe pent billigere, og jeg føler en større glede når jeg da kjøper noe. Loftet mitt er ikke overfylt, bodene mine bugner ikke over av ting og tøy vi ikke bruker og skapene våre har det vi bruker og ikke det som ser fint ut i hyllene. Alt handler om å finne en balanse i livet som passer for deg, og min var å ha mer system og mindre rot. Før kastet jeg flere bæreposer med mat i måneden, flaut , men sant. Idag handler jeg kanskje litt oftere, men jeg handler den maten vi skal ha og ikke har hjemme, eller mangler til det som er.Jeg fyller ikke nytt på gammelt lenger og planlegger nøyere enn før. Jeg baker mye, og elsker å lage ting fra bunn når jeg kan. Før spiste jeg lunsj ute hele tiden, nå koser vi oss med det en gang i blant og slik fortsetter det. Alt i livet burde gjøres med måte, og når man finner en balanse på alt og lærer seg å sette pris på det som er blir alt mye enklere.

Det er ikke uvanlig å falle, stort sett faller man en eller annen gang alltid på trynet.. Det er som folk sier; det handler ikke om hvor dypt du faller, men heller hvordan du velger å reise deg opp igjen – og det er helt sant!

Annonser

This post contains adlinks from Adviral1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8

Leave a Comment