Jeg har intet valg…

Hei du fine -fine Søndag! Solen skinner og vi har et vakkert vintervær her på Østlandet – det er sikkert og visst. Idag har vi vært skikkelig LATE, vi lå å dro oss i sengen til klokken var nærmere 12. Som jeg nevnte tidligere i et innlegg så har jeg startet å se LOST, en serie som ikke fanget min oppmerksomhet når den ble sendt, men nå- nå er jeg helt oppslukt i den. Vi fant serien ingen plasser, så vi endte opp med å bestille alle 6 sesongene på internett. Lykken var STOR når pakken lå i posten… Nesten litt sånn «retro» følelse, for det begynner å bli en stund siden vi satt dvdér i spilleren. Haha…..Gode gamle tider var det når vi hver søndag reiste nedom Showtime for å leie oss 3-5 filmer med en ukes leietid! Det hadde sin sjarm det også….

Vel, ellers har jeg fått unna litt jobb og fått vite at møblene våre kanskje kommer allerede FØR helgen! Det blir LYKKE på jord å få møbler i hus igjen. Jeg skal ikke lyve å si jeg hater å ha det sånn halvveis slik som vi har det nå.

Ellers skal vi en liten tur til mamma og pappa på middag, og for å gå igjennom litt jobb relaterte saker. Det trengs nå som vi er godt på vei inn i det nye året og tiden med en baby snart skal finne tid. Vi må planlegge og legge til rette det som skal, sånn er det når man ikke skal ha permisjon. Jeg vet mange har reagert sterkt på min avgjørelse her, men for å være ærlig – jeg har inget valg. Jeg kan ikke ta meg fri fra bloggen i et halvt år, og ønsker ikke gå under i et system når jeg faktisk må jobbe. Lillebror kommer ikke til å mangle noen ting, for han skal jo være med pappaen sin når jeg er på jobb og familie skal hjelpe oss å få dette til ! Med tilrettelegging, planlegging og struktur går alt! Det blir nok en liten gutt som skal henge litt med mammaen sin rundt om også tenker jeg. Litt heldig er jeg, for jeg kan gjøre ekstremt mye hjemmeifra og det er en luksus jeg med GLEDE skal nyte til det fulle! Jeg har 8 uker igjen før jeg går til min lille «mini» permisjon på 6 uker, og de 6 ukene skal jeg NYTE med god samvittighet! *smiler* 

Nei, nå skal vi kaste oss i bilen, middagen venter – namnam!

Leave a Comment