Jeg har tatt meg vann over hodet….

God kveld til dere! Nå har jeg endelig landet -igjen etter å ha vært taxi sjåfør siden lokken var 19:15.. Sånn er det med idrettsbarn der gutten spiller fotball 4 dager i uken, og jentungen trener turn tre dager i uken i andre enden av byen! Så lenge de kommer seg på trening, får koset seg med det de elsker og i tillegg får utviklet seg er jeg fornøyd! Ukene med barna tilsvarer alltid fulle timeplaner,  det er ingen tvil. Det er mye å følge opp, og selv om de blir eldre faller det bare «nye» utfordringer på.

Ja, ellers har jeg vært skikkelig sliten idag, energien min kommer å går litt fra dag-til dag og det er noe jeg merker at jeg synes det er vanskelig å slå meg til ro med. Jeg vil så gjerne være «full ladet» hele tiden, men jeg tror ikke at mesteparten av energien kommer tilbake før lillebror er på utsiden av magen. Idag måtte jeg bare legge meg å sove en time midt på dagen, og det er jo egentlig ikke noe jeg er noe tilhenger av, pga det ALTID vrir på søvnmønsteret mitt til kvelden. Jeg liker å heller legge meg tidlig, stå opp tidlig, enn å sovne seint og stå opp seint. Jeg elsker tiden på morgenen, den er hellig for meg for det er noe med roen før dagen starter jeg liker så godt.

Jeg tror nok bare at dette svangerskapet føles tyngre fordi jeg faktisk gjør dette for fjerde gang og relativt radig etter at Lila kom. to svangerskap på 3 årer jo ingen enkel lek. Det er jo ikke slik at jeg sitter på rumpen hele dagen heller, så jeg føler noen ganger jeg har tatt meg litt vann over hodet… Sånn er det når man gjerne vil rekke alt på en gang .. Jeg pusher meg selv litt for hardt og det slår gjerne ut på meg dagen etter eller når jeg minst venter det…

Nå skal jeg prøve å finne sengen og lade batteriene mine! Jeg håper deres kveld blir magisk og at dere får en god start på helgen imorgen! vI SEES!

 

Leave a Comment