Jeg klarer ikke bestemme meg.

Reklame/ for Buadekor.no 

God søndag alle sammen. Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg, for helgen har jo delt det deiligste høstværet på lenge. Lukten av bål når man åpner døren, deilig frisk luft og et fantastisk fargekart i naturen!  Jeg har alltid elsket høsten, men etter en så varm og deilig sommer skal jeg ikke lyve å si at høsten ikke var litt ekstra velkommen, for det var den!

Vel, husker dere jeg sa jeg hadde fornyet meg litt for noen dager siden, litt nytt har flyttet på plass og det er alltid like stas! Som jeg skrev fikk jeg inn noen nyheter fra Buadekor.no en nettbutikk jeg virkelig elsker! Jeg har falt mer og mer over på messing og gull, jeg synes det er så lekkert! Tenk om jeg hadde vist dette for noen år siden, da tror jeg ikke a jeg hadde trodd på meg selv faktisk.

Jeg bestilte meg tre tøffe nye lykter med skinnhemp, rå lekre inne som ute. Jeg valgte å sette de på salongbordet, nettopp fordi jeg ønsket at de skulle komme mest mulig til syne. Siden vi har mye sort og blått føler jeg at gull og messing sklir ekstra godt inn. Det tunge mørke, med det lette og mystiske, sammen skaper det litt liv.

Lyktene finnes HER hos Buadekor.no 

Jeg skal prøve meg på å pynte litt med disse ute også, jeg får liksom ikke bestemt meg på hvor de skal stå. Skulle gjerne hatt de på kjøkkenet, på verandaen og i stuen.. Haha…Jeg får prøve meg litt frem. Jeg skal vise dere flere bilder etterpå, jeg har nemlig fått SÅ mye fint i hus!

Vi skrives mer seinere, nå skal jeg ta med meg magen, Lila og Olíver på en gåtur, vi er alle suuuper sultene. Tenk at jeg har litt matlyst igjen, åh! Det er så deilig <3 *smiler*  Håper dere får en fin-fin søndag! Vi sees!

 

Leave a Comment